Az elmúlt hetekben több olvasónk is érdeklődött és a szakmában is sokan tippelgették, hogy vajon mikor fog indulni a Házasodna a gazda idén őszre bejelentett harmadik évada. A reality tavaly 9 epizóddal jelentkezett és már szeptember elejétől minden vasárnap este látható volt az RTL Klubon. A párkereső műsor bevezető, 0. adása idén is június közepén került képernyőre, mely kimagasló nézettséget hozott. Az ősz elején azonban nem indult el a produkció új szezonja és azóta se jött hír az érkezéséről, egészen mostanáig.

Az RTL Magyarország kedd reggel bejelentette, hogy október 19-én, hétfőn érkezik a Házasodna a gazda 3. évadának folytatása. A reality új adásai minden hétköznap 21:05-kor lesznek láthatóak az RTL Klubon, így nagy meglepetésre az elmúlt két szezonban hetente jelentkező műsor, idén ősztől napira vált. Ha 2020-ban is 9 epizódot forgattak belőle, akkor az október 23-ai ünnepnapot nem számítva, pont két hétig lehet képernyőn, ha esetleg több részt, akkor maximum három hétig.

A vetítés rendszerességén kívül további változás az előző évadhoz képest, hogy a rapid randik nem egy külső helyszínen zajlanak. Idén a gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre. A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét. Az idei évadban Betti gazdasszony, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda keresik a szerelemet, a reality műsorvezetője pedig most is Nádai Anikó lesz.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát