Augusztus 5-én lépett életbe a TV2 Csoport által bejelentett fontos műsorváltozás, melynek részeként 19:10-kor elindították A hegyi doktor – Újra rendel 10. évadát, a a Bezár a bazár! 19:10-ről 20:00-ra, az Áll az alku pedig 20:40-ről 21:25-re került. Az RTL Klubon az eddigi esti műsorrend van érvényben.

A TV2-nek rosszul indult az új műsorrend, A hegyi doktor – Újra rendel évadnyitó része 7,7%-os közönségarányt tudott csak produkálni. Az ellene adásba kerülő Fókusz 18,9%-ot ért el, ez kimagasló eredménynek számít.

A tavasszal még jól futó, mostanában azonban már gyengélkedő Bezár a bazár! ismétlése nem csak A mi kis falunktól, de a Barátok közttől is kikapott. Majka és Tilla vetélkedője 9,9%-ot szállított mindössze. Az Áll az alku a maga 10,5%-os eredményével megverte A Tanár ismétlését, az RTL sorozata ugyanis csak 8,5%-ot hozott. A mi kis falunk ismétlése folytatta nagyszerű sorozatát, 18-49-ben ugyanis 20,1%-ot ért el. A Barátok közt most sem tudott élni a pajkaszegiekről szóló történet erős felvezetésével, a Mátyás király téren játszódó napi széria megint csak közepesen ment, 12,1%-ot hozott.Késő este az RTL-nek nem ment jól, az Isten veled, Magyarország! csupán 6,7%-ot hozott, ezzel alulmaradt a TV2 filmjével szemben, A Szmokinger a szintén gyengének számító 8,1%-ot ért el.

hirdetés

Hétfőn főműsoridőben (19-23 óra) az RTL Klub 14,1%-os közönségarányt, a TV2 pedig mindössze 9,5%-osat produkált, ezzel csúnyán alulmaradt vetélytársával szemben. Előbbi csatorna tehát 4,6 százalékpontos előnnyel tudott nyerni.

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re