A múlt héten számoltunk be arról, hogy távozott a Reggeli című műsorának egyik házigazdája, Fehér Tibor. A Nemzeti Színház színészét 2017 nyara óta láthatták a nézők reggelente az RTL Klubon eleinte más-más műsorvezetők, majd szeptembertől már Kiss Ramóna oldalán. Előző cikkünk megjelenésekor még nem volt hivatalos információ arról, ki veszi át Fehér Tibor helyét, ma viszont a SorozatWiki kérdésére az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága megerősítette, hogy Pimaszúr, azaz Papp Gergő csatlakozik a Reggelihez.

Papp Gergő mellett állandó házigazda lesz a Reggeliben Peller Anna és Lukács Miklós oldalán a színésznő testvére Peller Mariann is, akit korábban egy hétig már láthattak a tévénézők, ugyanis ő helyettesítette Peller Anna férjét, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása miatt Dél-Afrikában tartózkodott tavaly év végén

A műsor öt házigazdája mellett még ketten csatlakoznak a Reggelihez, az egyikük ráadásul most pénteken mutatkozik be. A SorozatWiki információja szerint pedig a hetedik meglepetésházigazda a régi-új Reggeli egyéves születésnapján csatlakozik a műsorvezetők csapatához. Így rövid időn belül négy új állandó képernyőssel bővül az RTL Klub reggeli műsora.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max