Váratlan bejelentést tett szombat este az RTL Magyarország. Szeptemberben írtuk meg, hogy hamarosan vadonatúj vetélkedő lesz látható az RTL Klubon, Sebestyén Balázs műsorvezetésével. A Fal csak 2018 tavaszán érkezik, de a csatorna rendkívüli bejelentése szerint egy extra első adást, Milánóból felvéve már most vasárnap 18:45-kor leadnak.

A Fal (The Wall) már világszerte hatalmas népszerűségre és rajongótáborra tett szert. Az egyedülálló és eredeti hangulatot 18.55-től követhetik az RTL Klub nézői, mivel a csatorna úgy döntött, hogy a 2018-as premiert megelőzően egy különleges, magyar versenyzőkkel és Sebestyén Balázs műsorvezetésével, Milánóban forgatott epizóddal már most megmutatja a jövő év egyik legjobban várt műsorát.

A premier előtti adás elhozza A Fal izgalmát és hamisítatlan hangulatát. Ez az a hangulat amit értesüléseink szerint már más hazai televíziós csatorna is másolna, ugyanakkor a műsor sikerességének titka pontosan az a tökéletesen kidolgozott és felépített monumentális díszlet, látványvilág és a gondosan kiválasztott szereplők, amely a világ számos országában (többek között az USA-ban, Franciaországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban) már nézők milliói előtt bizonyított. Az eredeti műsor formátum gyártója és producere többek között LeBron James, a legendás NBA kosárlabdázó, az RTL Magyarország pedig hosszú versenytárgyalás sorozat után szerezte meg a kizárólagos jogot A Fal (The Wall) gyártásához , ezért is megdöbbentő, hogy legnagyobb konkurensünk megbízható értesüléseink szerint és sajnos nem meglepő módon, megpróbálkozik annak lemásolásával, amelynek eredménye véleményünk szerint csakis a világszerte ismert műsor lejáratása lehet.

hirdetés

Az RTL Klubon most vasárnap bemutatásra kerülő premier előtti epizódot hosszú casting előzte meg, melyre közel 8000 pár jelentkezett, míg a versenytárs által készülő másolat esetében a játékosok még azt sem tudták, hogy pontosan mire vállalkoznak.

„Nézőink számára mi mindig is legmagasabb minőségben és legnagyobb odafigyeléssel készítjük műsorainkat, ezért is döntöttünk amellett, hogy a kora tavaszi sugárzás előtt már most bemutatjuk ezt a valódi feszültséggel és érzelmekkel teli game-showt, hogy a nézők először az eredeti és igazi változattal találkozzanak”- mondta el Kolosi Péter programigazgató, vezérigazgató-helyettes.

A most vasárnap debütáló A Fal a nemzetközi formátum hazai adaptációja, magyar versenyzőkkel, és Sebestyén Balázs műsorvezetésével 18:45-től látható az RTL Klubon. A Fal további epizódjai az eredeti terveknek megfelelően Budapesten készülnek majd, és továbbra is várjuk a hazai játékosok jelentkezését!

A hír megjelenése után nem sokkal Kolosi Péter műsorlopással vádolta meg a TV2-t. Az erről szóló hírünk itt olvasható.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban