Február 12-től hosszabb lett A Fal az RTL Klubon. Emiatt minden esti, napi sorozat 10-15 perccel későbbi időpontba került. A változás azonban nem hozott sokat a csatornának és továbbra is az a helyzet, hogy hol az RTL Klub, hol a TV2 nyeri a hétköznap estékét a fiatalok körében. Vasárnap délután írtuk meg, hogy a TV2 is hasonló lépés mellett döntött és hétfőtől egy reklámblokkal több lesz A Piramisnál, így tovább tart és az Alku és a Tények Extra is 15 perccel később kezdődik. Vasárnap este pedig az RTL jelentett be azonnali műsorváltozást.

Valószínűleg nem a TV2-re reagálnak, hanem A Fal nem annyira működő eredményeire. Hétfőtől a Fókusz délután helyett ismét este jelentkezik majd, mely felborítja az RTL Klub egész napját. Délután nagyjából minden műsor fél órával későbbre kerül, csak az RTL Híradó marad a helyén. Február 19-től így a következőképpen néz majd ki a csatorna esti műsorrendje.

19:00-kor kezdődik a Fókusz. A Fal 19:05 helyett 30 perccel későbbre kerül és 19:35-töl lesz majd képernyőn. A Piramis első fél órája ellen így az RTL napi magazinja megy majd. A Barátok közt kezdése 20:25-ről 20:55-re, míg az Éjjlel-Nappal Budapest 21:05-ről 21:35-re kerül át. A Barátok közt ugyan megint későbbre kerül, de ilyenkor örülhetnek a produkció nézői, hogy januárban megcserélték a Budapesttel, mert különben most megint 22 óra után indulna el.

hirdetés

A heti sorozatok is később kezdődnek majd. Hétfőn a Dr. Csont ismétlése kerül adásba, új nap, ezentúl keddenként jelentkezik a Házon kívül, szerdán a Szulejmán, csütörtökön a Halálos fegyver új részei, míg pénteken a filmek 22:45-től lesznek láthatóak. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei