Sophie Turner karrierje során rendre olyan szerepeket kapott, melyekben a színésznőnek egy jókislányt kellett eljátszania. A Trónok harcában Sansa Stark tipikus hercegnőnek indult, és meg is maradt a jó oldalon. A fiatal tehetség egyéb filmjeire is ez volt a jellemző, ahogy korábbi cikkünkben összeszedtük, most viszont új oldalát mutathatja meg a közönségnek Sophie Turner. 2019. február 14-én jön ugyanis a mozikba az X-Men: Sötét Főnix, melyben a Trónok harca szépsége egy Jean Grey nevű mutánst alakít.

A történet a Marvel képregények közül az egyik legizgalmasabb, hiszen arról szól, hogy Jean elveszíti az uralmat maga fölött, átadja magát a benne rejtőző Főnixnek, az X-Men csapatának pedig egykori társukkal kell megküzdeniük.

A Trónok harca tehetsége most megmutathatja, hogy mit tud egy mozis hollywoodi szuperprodukcióban, rengeteg kritikus szem fog ugyanis most Sophie Turnerre szegeződni. Nem ő az egyetlen egyébként, aki a Marvel filmek felé vette az irányt, Maisie Williams a New Mutants című horrorfilmben lesz látható, míg Peter Dinklage-nek a Bosszúállók: Végtelen háborúban volt fontosabb szerepe. Sophie Turnert az X-Men rajongói már korábban is láthatták, hiszen a fiatal Jean Grey feltűnt az X-Men: Apokalipszisben is, de ott csak mellékszereplő volt.

hirdetés

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát