Augusztus közepén írtuk meg, hogy három vadonatúj széria érkezik a szeptember 5-én induló Prime-ra. A TV2 legújabb kábelcsatornája alig 24 órával az indulás után, már képernyőre is tűzi az első újdonságot.

A Scream Queens – Gyilkos történet magyarországi premierje ma este lesz a Prime-on. A sorozat innentől kezdve minden kedden 22:00-kor kerül képernyőre. A produkció 2015 őszén indult az egyik legnézettebb amerikai csatornán, a FOX-on. Az első évad 13 részes, de már berendelték a másodikat is, mely szeptember 20-án érkezik a tengerentúlra.

A Scream Queens – Gyilkos történetben olyan népszerű sorozatokból is ismert színészek játszanak, mint Emma Roberts (American Horror Story), Skyler Samuels (American Horror Story, Titkok otthona), Lea Michele (Glee – Sztárok leszünk), Glen Powell (CSI: Miami helyszínelők, NCIS), vagy éppen Diego Boneta (Lázadók).

hirdetés

A történet szerint egy egyetemi lányszövetség körül annyi a botrány az elmúlt években, hogy az iskola új dékánja úgy dönt, hogy átírja a szabályokat, és lehetővé teszi, hogy bárki bekerülhessen a tagok közé. Közben egy őrült sorozatgyilkos szedi áldozatait az egyetem környékén és a készítők ígérete szerint minden részben meghal majd valaki. De vajon ki az elkövető és ki éli túl az első évadot? Kiderül kedd esténként a Prime-on!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna