Szeptember 24-én, hétfőn délelőtt nagyszabású sajtóeseményen ismertette a TV2 Csoport, hogy milyen műsorrenddel készülnek az ősz második felében. A múlt héten már kiderült, hogy elindul több új produkció, valamint visszatér többek között a Ninja Warrior Hungary, valamint a Korhatáros szerelem is októberben. A ma megrendezett sajtótájékoztatón pedig pontosan ismertették, az egyes műsorok mikor indulnak és mely napokon lesznek láthatóak.

A TV2-n jelenleg az augusztus 27-én indult ősz eleji műsorrend van érvényben. A Tények után a MasterChef VIP látható, a gasztrorealityt követően pedig A Piramis kerül adásba. Ez a kínálat egészen október 5-ig érvényben lesz, és október 8-án indul a csatorna új kínálata. Hétfő esténként a Tények után kerül adásba a Ninja Warriror Hungary második évada, melynek házigazdái ezúttal Till Attila, Kasza Tibor és Stohl Luca lesznek. A sportvetélkedő után, október 8-tól hétfőnként 22:25-kor egy új sorozat, az Elrabolva (Taken) lesz látható, mely az azonos című filmek alapján készült.

Október 9-én, kedden 19 órakor indul a TV2 legújabb celebes realityje, A legbátrabb páros. A műsor vélhetően a The Bravest című dán reality magyar verziója lesz, mely egyfajta keveréke a Survivornek és A rettegés fokának. A versenyző párosoknak különféle extrém, kaszkadőri feladatokat kell végrehajtaniuk. A műsort Máltán forgatták, a házigazdái pedig Till Attila és Majka voltak. Keddenként, 22 órától a TV2 vadonatúj, saját gyártású sorozata a Bogaras szülők lesz látható. Augusztusban elsőként írtuk meg, hogy a csatorna egy holland sorozat alapján készít új, heti szériát Ónodi Eszterrel a főszerepben.

Szerdán és csütörtökön 19 órától a Mit tenne a gyereked? című vadonatúj produkció lesz látható október 10-től. A 2018-ban bemutatott brit formátum alapján készült műsor érkezését tavasszal jelentette be a TV2, ma pedig leleplezték, hogy a házigazda Ördög Nóra lesz. A Mit tenne a gyereked? után 20:40-kor egy újabb vetélkedő érkezik. A Pénzt vagy éveket! kvázi testvérműsora, a már tavasszal bejelentett, a Sztárok és párok kerül képernyőre szerda és csütörtök este. A produkcióban az életkorok helyett azt kell kitalálniuk majd a versenyzőknek, hogy ki kinek a párja az előttük álló emberek közül. A műsorvezető Kasza Tibor lesz.

hirdetés

Október 12-én, pénteken 19 órakor indul a TV2 vadonatúj showműsora, a Csak show és más semmi. A produkció házigazdáit a napokban leplezték le, először vezet együtt nagyszabású műsort Ördög Nóra és Liptai Claudia. A versenyzők között ott lesz Tatár Csilla, Koholák Alexa, Köllő Babett, Horváth Éva, Szandi, Eke Angéla, Vastag Csaba, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis, Pápai Joci és Baronits Gábor. Az ítészcsapatot Balázs Andrea színésznő, Till Attila, Badár Tamás és Ifjabb Richter József cirkuszigazgató alkotják. A Csak show és más semmi után, péntekenként 22 órakor lesz látható a Korhatáros szerelem második évada, amiben több változással, és több új szereplővel is találkozhatnak a nézők.

Október 13-tól szombat esténként 18:55-től lesz látható a MasterChef Junior, a TV2-n jelenleg is látható főzős műsor gyerekszereplős változata. A gasztrorealityt követően, 21:15-től pedig sikerfilmek kerülnek képernyőre, így a Filmverzum nevű blokk átkerül vasárnapról szombat estére. Október 14-én, 18:55-kor pedig elindul a Sztárban sztár legújabb évada, melynek érkezését augusztusban jelentették be. Az új szezon zsűrije változatlan lesz, így ismét Liptai Claudia, Majka, Stohl András és Papp Szabolcs értékeli majd a versenyzőket. A Sztárban sztár után vasárnaponként 22 órakor az Aranyélet lesz látható.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél