Ma indul a Survivor harmadik hete az RTL Klubon. A hétfői, 18:55-kor kezdődő adás teljesen felborítja az eddig megszokottakat, ugyanis újraosztják a két törzset. Ezen kívül Bálint után újabb játékos adja fel a realityt és egy régi versenyző is újra csatlakozik a műsorhoz. Részletek a produkció közleményében:

Eljött az, amitől mindkét törzs rettegett: az újraosztás. E naptól az Ibon egyik részének buwayásként, néhány Buwayásnak pedig a sárgák között kell folytatnia a küzdelmet magért és az új törzséért. Az újraosztás előtt mindenki félve veszi tudomásul: talán ez az utolsó olyan pillanat, amikor megbízható barátok és szövetségesek között lehetnek.

Az új törzsek játékosai elkezdték felmérni az erőviszonyokat. Új szövetségesek után néztek, ám sokaknak csalódniuk kellett, mivel rájöttek, csak egymásban, régi törzsük tagjaiban bízhatnak.

hirdetés

A szigetlakóknak most újból szembesülniük kellett azzal, hogy ez a játék csak egyre nehezebb lesz, és egyre több a váratlan fordulat. Nem csak a körülményekkel, lelki megpróbáltatásokkal is meg kell birkózniuk nap mint nap, amit a barátaik, bizalmasaik elvesztése csak tovább tetőzött. Bálint után egy újabb embert győzött le a sziget, valaki ma is feladni kényszerül a játékot.

Az újonnan átalakult törzseket egyből bedobják a mélyvízbe, méghozzá szó szerint! Ugyanis az első védettségi játék során egy különleges, vizes feladatban kell megküzdeniük. Nem csak egymással, hanem a tengerrel is fel kell venniük a harcot, ráadásul egy nem várt fordulat is bekövetkezik, és egy új játékos is felbukkan.

Az újraosztás eredménye meglepi majd mind a játékosokat, mind a nézőket. És hogy ki távozik önként, ki lesz az új jövevény? Ma este mindenre fény derül… (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna