.

Minden eddiginél több kódolatlan magyar csatornát nézhetnek, akik otthon maradnak

Írta: Spenger Dávid | 2020. március 25. 18:53
A korona-vírus járvány miatt sokan maradnak otthon, ezért többen ülnek le a képernyők elé tévézni. A nézők nem csak az olyan online videotárak esetében találhatják meg a szórakozást, mint az HBO GO, vagy a Netflix, több szolgáltató is kódolatlanná tett közismert csatornákat. Ezzel is arra próbálják ösztönözni az embereket, hogy a vészhelyzetben minél kevesebbet menjenek ki az utcára.
A MinDig TV március 30-ig tette kódolatlanná a Film4-et, ahol ismert mozis klasszikusok nézhetőek meg újra. Emellett március 29-ig a Cool és az AXN is mindenki számára elérhetőek a MinDig TV-nél, a sorozatrajongók olyan produkciókkal foglalhatják le magukat, mint a Dr. Csont, a 2018-ban indult Magnum, vagy Az újonc, a Carter és a New Amsterdam. A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően az Agymenőket, Az ifjú Sheldont és a Modern családot is vetítő Comedy Central, valamint a gyerekeknek szóló Nickelodeon is kódolatlan lesz április 5-ig a MinDig TV-nél. A UPC Direct minden előfizetőjének elérhetővé teszi az egyik prémium csomagját, a FilmBox Pakot, amely tartalmazza a FilmBox Plust, a FilmBox Familyt, a FilmBox Premiumot, a FilmBox Extra HD-t, a FightBoxot és a DokuBoxot. A FilmBox csatornái további 5 szolgáltatónál lesznek kódolatlanok, a Vodafone-UPC-nél, az Antenna Hungáriánál, a Tarr Kft-nél, a PR-Telecomnál és a Vidanetnél is.
Az összes gyerekeknek szóló, a UPC Directnél nézhető csatorna is kódolatlan lesz, így a Nickelodeon, a Nick Jr., a NickToons, a Cartoon Network, a MiniMax, a JimJam és a Boomerang is. A Vidanet is bekapcsolódik a kezdeményezésbe, előfizetőik számára az összes magasabb csomagba tartozó tévéadót megnyitják, így összesen 96 csatorna válik elérhetővé a digitális előfizetőknek. A PR-Telecom is csatlakozott a kezdeményezéshez, várhatóan április közepéig a koronavírus-járvány miatt különféle szórakoztató és ismeretterjesztő csatornákat tettek kódolatlanná minden előfizetőjük számára. Ezek közé tartozik a National Geographic Wild, a FilmBox-csatornák, az Epic Drama, a Film4, a Galaxy4 és a Story4 is. A négy nagy szolgáltató közül a Telekom és a Digi kapcsán nem tudunk róla, hogy kódolatlanul elérhetővé tettek volna csatornákat, de amint hírt kapunk róla, megírjuk.


További hírek

Vasárnap ismét képernyőre kerül az egyik új magyar sorozat első része

Jövő héten véget ér a TV2 egyik legnézettebb műsora

Brutális volt felállni egy tízemeletes ház tetejére - interjú Sztarenki Dórával, a Mellékhatás színésznőjével

Hajdú Péter miatt felmondott a Life TV egyik legismertebb műsorvezetője


Hozzászólások