.

Minden eddiginél több kódolatlan magyar csatornát nézhetnek, akik otthon maradnak

Írta: Spenger Dávid | 2020. március 25. 18:53
A korona-vírus járvány miatt sokan maradnak otthon, ezért többen ülnek le a képernyők elé tévézni. A nézők nem csak az olyan online videotárak esetében találhatják meg a szórakozást, mint az HBO GO, vagy a Netflix, több szolgáltató is kódolatlanná tett közismert csatornákat. Ezzel is arra próbálják ösztönözni az embereket, hogy a vészhelyzetben minél kevesebbet menjenek ki az utcára.
A MinDig TV március 30-ig tette kódolatlanná a Film4-et, ahol ismert mozis klasszikusok nézhetőek meg újra. Emellett március 29-ig a Cool és az AXN is mindenki számára elérhetőek a MinDig TV-nél, a sorozatrajongók olyan produkciókkal foglalhatják le magukat, mint a Dr. Csont, a 2018-ban indult Magnum, vagy Az újonc, a Carter és a New Amsterdam. A ViacomCBS és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően az Agymenőket, Az ifjú Sheldont és a Modern családot is vetítő Comedy Central, valamint a gyerekeknek szóló Nickelodeon is kódolatlan lesz április 5-ig a MinDig TV-nél. A UPC Direct minden előfizetőjének elérhetővé teszi az egyik prémium csomagját, a FilmBox Pakot, amely tartalmazza a FilmBox Plust, a FilmBox Familyt, a FilmBox Premiumot, a FilmBox Extra HD-t, a FightBoxot és a DokuBoxot. A FilmBox csatornái további 5 szolgáltatónál lesznek kódolatlanok, a Vodafone-UPC-nél, az Antenna Hungáriánál, a Tarr Kft-nél, a PR-Telecomnál és a Vidanetnél is.
Az összes gyerekeknek szóló, a UPC Directnél nézhető csatorna is kódolatlan lesz, így a Nickelodeon, a Nick Jr., a NickToons, a Cartoon Network, a MiniMax, a JimJam és a Boomerang is. A Vidanet is bekapcsolódik a kezdeményezésbe, előfizetőik számára az összes magasabb csomagba tartozó tévéadót megnyitják, így összesen 96 csatorna válik elérhetővé a digitális előfizetőknek. A PR-Telecom is csatlakozott a kezdeményezéshez, várhatóan április közepéig a koronavírus-járvány miatt különféle szórakoztató és ismeretterjesztő csatornákat tettek kódolatlanná minden előfizetőjük számára. Ezek közé tartozik a National Geographic Wild, a FilmBox-csatornák, az Epic Drama, a Film4, a Galaxy4 és a Story4 is. A négy nagy szolgáltató közül a Telekom és a Digi kapcsán nem tudunk róla, hogy kódolatlanul elérhetővé tettek volna csatornákat, de amint hírt kapunk róla, megírjuk.


További hírek

A mi kis falunk készítőitől érkezik új napi sorozat a TV2-re

47 évesen elhunyt Marschall Péter

Ezekkel a műsorokkal készül az őszre az RTL Klub és az RTLII

Új nevet kap az egyik magyar tévécsatorna


Hozzászólások