December lett, közeleg a karácsony és az év vége, mi pedig napról-napra egyre több saját gyártású műsor befejezéséről számolunk be. A következő hetekben várhatóan az RTL Klub és a TV2 összes főműsoridős szórakoztató programja véget ér, hogy helyettük a jövő évtől vadonatújakat mutassanak be. Összeszedtük, hogy mivel készülhet a két nagy csatorna 2021 elején.

Az RTL Magyarország egyik legnagyobb 2021-es újdonsága a Keresztanyu lesz, mely januárban debütál az RTL Klubon. A vadonatúj telenovellát a Drága örökösök alkotói készítik és az ukrán-magyar határon, egy Makkossszálás nevű kitalált vidéki településen fog játszódni. A széria főszereplője Molnár Piroska lesz, aki egy maffiafőnököt fog megformálni és itt tér vissza a tévézéshez Gálvölgyi János, aki a budapesti rendőrfőnököt alakítja majd, valamint többek között a Drága örökösök két sztárja, Németh Kristóf és Lengyel Ferenc is látható lesz benne. A sorozatról további részletek és az első előzetese korábbi cikkünkben található.

A jövő év első hónapjaiban folytatódhat szombat esténként A mi kis falunk 5. évada és A Tanár 3. szezonja. Az RTL Magyarország elmúlt évekbeli műsorpolitikája alapján, a SorozatWiki számításai szerint az egyik sorozat szinte biztos, hogy januárban tér vissza, míg a másik utána, március, április körül, de hogy melyik kezd előbb, azt megtippelni sem lehet.

A TV2 Média Csoport szintén egy vadonatúj napi sorozattal készül 2021-re, mely A mi kis falunk alkotóinak új produkciója lesz. A Doktor Balaton kezdését hivatalosan még nem tudni, de mivel a médiavállalat már elkezdte a kampányát, így szinte biztos hogy az idei év végén, vagy a jövő év elején debütál a TV2-n. A széria egy Balaton-felvidéki településen, Meggyesen játszódik, ahova egy új háziorvos, Dr. Balla-Tóth András érkezik. A doktor felrázza a helyiek hétköznapjait, akit a gyógyszerlobbival folytatott küzdelme kényszeríti egy kis vidéki kitérőre. A címszereplőt Mészáros András eleveníti majd meg, de fontos szerepe lesz Bodrogi Gyulának is. A széria további részletei és az első ajánlója korábbi hírünkben tekinthető meg.

hirdetés

A falus sorozat mellett két 2021-re bejelentett hétköznapi műsora van a csatornának, a Séfek séfe harmadik szezonja, melynek a felvételeit a SorozatWiki információi szerint még a nyáron befejeztek és az Exatlon Hungary harmadik évada, melynek tudomásunk szerint az előkészületei jelenleg is zajlanak. Számításaink szerint ezen két műsor közül valamelyikkel kezdheti meg a jövő évet a TV2.

Ezeken kívül a másik nagy tévétársaságnál korábban már bejelentették a Cápák között 3. évadát, melyre éppen most keresik a jelentkezőket. Valamikor biztosan érkezik a napokban finálézó Apatigris 2. évada is. Bár hivatalos időpontok még nincsenek, mindkét műsor folytatására a SorozatWiki tavasszal számít az RTL Klubon. Ezeken kívül két év után visszatér A Nagy Duett a TV2-re, mely már a hetedik szezonnal fog jelentkezni. A csatorna bejelentése alapján itt már biztosan tudni, hogy a nagyszabású showműsor 2021 tavaszán kerül képernyőre.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora