A Drága örökösök 3. évada napra pontosan 4 hónapja ért véget az RTL Klubon. A sorozat 4. és egyben utolsó szezonjának forgatásai a koronavírus miatt márciusban leálltak, de július elején folytatni tudták és ugyanezen hónap végén be is fejezték. Az elmúlt hetekben különböző csoportokban mindenféle pletykák jelentek meg a produkció folytatását illetően. Van, aki szerint szeptember elején érkeznek az új részek, de többen októberi dátumokban biztosak, de vajon mikor indulhat ténylegesen a Drága örökösök utolsó évada?

A napi falus sorozat indulása óta a Drága örökösök mindig A Konyhafőnök valamilyen változatát váltotta, így szinte biztos, hogy ez történik most is. Eddig az új időszakok elején voltak láthatóak Ökörapáti lakóinak legújabb részei, most azonban ez megfordult és augusztus 3-án debütált A Konyhafőnök 7. évada. A gasztro reality első éveiben még folyamatosan változó adásszámmal került képernyőre, de az elmúlt három szezonban 30 vagy 35 epizódos volt a műsor. Így logikus, hogy az RTL Klub eredetileg tavaszra tervezett, de végül ezekben a hetekben adásba küldött civiles Konyhafőnöke is hasonló hosszú lesz.

A Drága örökösök 4. évadának premierje így szinte biztosan szeptember második felében érkezhet az RTL Klubra. Abban az esetben ha a gasztro reality 7. etapja 30 részes, úgy szeptember 14-én jöhet a napi falus sorozat folytatása. Ha esetleg 35 adásból áll, akkor a következő hónap 21. napján debütálhat az Ökörapátiról szóló produkció befejező évada. Ha pedig A Konyhafőnökből valamiért rekordhosszú szezon érkezne – ami nem túl valószínű – akkor az örökösök rajongói számára legrosszabb esetben is szeptember 28-án kezdődhet a következő etap. Így a SorozatWiki számításai szerint már csak pár hetet kell várni a legnézettebb magyar sorozat új részeire.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát