Tizenkét kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 29-én este a Pesti Vígadóban. A legjobb női műsorvezető idén is Ördög Nóra lett, Sebestyén Balázs kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Gáspár Lacit zsűritag kategóriában díjazták, Ónodi Eszter és Anger Zsolt a legjobb színésznő illetve színész díját vehette át, Farkas Franciskát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

Negyedik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Magyarország 4, az HBO 4, a TV2 Csoport 3, az MTVA 1 elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak.

A Pesti Vígadóban rendezett, több mint kétszáz vendég részvételével zajló esemény házigazdája Harsányi Levente volt, extra produkcióként színpadra lépett az X-Faktor győztese, Opitz Barbi valamint a Sztárban sztár győztese, Veréb Tamás. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Kreatív, a Mediapiac, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a Tvr-hét munkatársai adták át.

hirdetés

Ebben az évben tizenkét kategóriában hirdettek nyertest. Díjazták a legjobb nagyszabású show-műsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb comedy show-t, a legjobb realityt, a legjobb dokumentarista realityt, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb zsűritagot, a legjobb magyar sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt és a legjobb mellékszereplőt.

2017-ben a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

Legjobb nagyszabású show-műsor
A Nagy Duett

Legjobb vetélkedő
Maradj, talpon!

Legjobb reality
A Konyhafőnök

Legjobb dokumentarista reality
Dalfutár

Legjobb comedy show
Gyertek át!

Legjobb zsűritag
Gáspár Laci

Legjobb női műsorvezető
Ördög Nóra

Legjobb férfi műsorvezető
Sebestyén Balázs

Legjobb magyar sorozat
Aranyélet

Legjobb színésznő
Ónodi Eszter

Legjobb színész
Anger Zsolt

Legjobb mellékszereplő
Farkas Franciska

A Televíziós Újságírók Díját harmadik éve ünnepi gálán adják át. Az esemény megvalósításában az alapítók mellé állt a NuMuvee Hungary Kft., televíziós műsorgyártó. A cég idén is támogatóként valamint szervezőkén járult hozzá a Televíziós Újságírók Díja gálaestjéhez. (Fotó: Televíziós Újságírók Díja)

hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re