A Nicsak, ki vagyok? február 16-án indult és azóta is minden vasárnap képernyőre került. A TV2 maszkos műsorából eredetileg 8 adást sugároztak volna élőben, azonban a koronavírus járvány ezt is keresztülhúzta. Egy hete a SorozatWiki írta meg elsőként, hogy leállítják a nagyszabású showműsort is. Még múlt vasárnap látható volt a Nicsak, ki vagyok? 6. adása, de ezt is már felvételről sugározták. A csatorna azt ígérte, hogy a veszélyhelyzet elvonulása után rövid szünetet követően folytatják majd a műsort.

A TV2 Csoportot azonban annyira váratlanul érhette a Nicsak, ki vagyok? leállítása, hogy egészen a mai napig nem változtatták meg a hivatalos tévéműsort és a maszkos show volt jelölve vasárnap estére. Csütörtökön azonban a TV2 tévéműsorában is megjelent a változás, így végre kiderült az is, hogy miket tűznek képernyőre az elmaradt élő adás helyett.

Vasárnap először 18:50-kor a 2002-es A skorpiókirály című film sokadik ismétlése lesz látható. Miután viszont az RTL Klubos Álarcos énekes véget ér, a TV2 is rákapcsol és 20:55-től a 2017-es Gyilkosság az Orient Expresszen című mozit országos tévés premierként sugározzák, melyben az egyik főszereplő az új Star Wars trilógiából ismert Daisy Ridley lesz.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor indul a Gólkirályság 2. évada az RTL-en

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel