Tavaly, október 12-én debütált a Fear The Walking Dead 6. évada az amerikai és a hazai AMC-n is. A tévétársaság azonban november végén, 7 részt követően, a már megszokott módon hosszabb szünetre küldte a produkciót. Nemrég azonban bejelentették, hogy meddig kell még várni a zombis sorozat nézőinek a legújabb epizódokra.

A Fear The Walking Dead 6. évada április 12-én folytatódik Amerikában és Magyarországon is. A magyar AMC a tengerentúli vetítéssel egy időben, hétfőn hajnalban vetíti majd a széria legújabb részeit is. A csatorna aznap 22 órától pedig szinkronosan is megismétli a friss epizódokat. A folytatásbant három új szereplő is csatlakozik a sorozathoz: John Glover (The Good Wife, Smallville, Scrooged), Nick Stahl (Carnivale, Terminator 3: Rise of the Machines, Sin City) és Keith Carradine (Madam Secretary, Fargo, Deadwood). Aisha Tyler (rendezőként: Criminal Minds, Roswell NM, Axis) az évad 13. részét rendezi.

A sorozat 6. etapjából még 9 epizód van hátra, mely után biztosan nem fejeződik be a Fear The Walking Dead, ugyanis a 7. évadát pedig már korábban berendelték.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n