Tavaly hatalmas botrány volt abból, hogy kiszivárgott az 5. évad első 4 epizódja, melyet egy újságíró töltött fel a netre, aki az HBO-tól kapta az epizódokat. Emiatt az HBO idén durván beszigorított és nem hogy nem küldte ki az új részeket az amerikai sajtó munkatársainak, de az egész világon betiltotta a helyi HBO-knak a premier előtti vetítéseket is.

Ennek ellenére a 6. évad 1. epizódja a premier előtt felkerült a világhálóra, mert egy kanadai streames szolgáltató véletlenül előbb hozzáférhetővé tette, de ez nem sok emberhez jutott el. Ma délután írtuk meg, hogy megint kiszivárgott a Trónok harca, most a legújabb 6×05-ös epizód nézhető meg és már órák óta szinte minden torrent oldalon fent van.

Nemrég kiderült, hogy ez most az HBO hibájából történt, ugyanis az HBO Nordic nevű online szolgáltatásra – mely Svédországban, Norvégiában, Dániában és Finnországban érhető el -, vasárnap kora délután felkerült a friss rész. Állítólag emberi mulasztás történt és valaki véletlenül hamarabb aktiválta az új epizódot, melyet nem sokkal később levettek, de addigra már egy szemfüles néző letöltötte és megosztotta a képsorokat.

hirdetés

Azóta az HBO megkért egy csomó torrentes oldalt, hogy gyorsan szedjék le a 6×05-ös epizódot, de persze ha a világ egyik legnépszerűbb sorozatának új része elkezd terjedni, akkor azt már sehogyan sem lehet megállítani.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna