A The Witcher első évadát négy hét alatt 76 millió háztartásban nézték meg. A hatalmas sikerre való tekintettel a Netflix – a már készülő folytatás mellett – berendelt egy előzménysorozatot is. A The Witcher: Blood Origin 1200 évvel az anyaszéria eseményei előtt játszódik, így megismerhetjük a magányos szörnyvadászok első nemzedékét és a Szférák Együttállásának történetét.

Hosszú hónapok óta téma a nemzetközi sajtóban, hogy Jason Momoa, a Trónok harca és az Aquaman sztárja lesz a testvérszéria egyik főszereplője. Ezt egyelőre sem a színész, sem a médiaszolgáltató oldaláról nem erősítették meg. A női főhősről viszont a készítők végre lerántották a leplet. Jodie Turner-Smith, aki egy Élie nevű, csodás énekhanggal rendelkező harcost fog alakítani. Otthagyja klánját, hogy dalnokként járja a világot, azonban a Kontinensen ébredező erők hatására kénytelen újra fegyvert ragadni.

A többi színész kilétéről és a pontos premierről még nincs hír. A hat részes miniszéria történetét kilenc forgatókönyvíró készíti. A csapat tagja Declan de Barra, aki már az anyasorozatban is hasonló szerepkörben dolgozott.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban