.

Megvan a 2018-as X-Faktor győztese

Írta: KTL | 2018. december 15. 23:23
Október 6-án nyolcadszor is elindult az X-Faktor az RTL Klubon. A négy válogató adás még az elmúlt évek sikerét is felülmúlta, majd a Tábor és a Mentorok háza is kiemelkedő számokat produkáltak. November 17-én teljesen új szabályokkal érkezett meg az első élő show. Az elmúlt években jellemző volt, hogy a felvett adások után jelentősebben visszaesett a tehetségkutató nézettsége. Idén azonban ez sem volt jelentős és az élő show-k is taroltak az RTL Klubon. Ez azért is nagy szám, mert az idei évben az összes többi egész estés, nagyszabású showműsor közül - akár az RTL Klubon, akár a TV2-n ment - egyedül az X-Faktor tudott sikeres lenni.
Rekord kevés, 4 élő adás után december 15-én, ma este volt látható a produkció fináléja. A végső döntőbe 3-an jutottak be, a USNK, a Stolen Beat és Tamáska Gabi. Utóbbi az adás közben kiesett, így csak a harmadik lett. Végül a USNK nevű csapat, ByeAlex mentoráltjai lettek az X-Fakor 2018-as nyertesei. A tehetségkutató jövőre sem áll le, Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese még októberben bejelentette, hogy 2019-ben is új évaddal folytatódik az X-Faktor. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

További hírek

Miért az X-Faktor a legnézettebb magyar műsor? - kulisszák mögötti beszámoló - 3. rész

Megvan a 2019-es X-Faktor győztese

Ma este jön az idei X-Faktor fináléja, ezek lesznek a döntő szabályai

Tényleg nem látják egymás versenyzőit az X-Faktor mentorai a próbák alatt? – kulisszák mögötti beszámoló - 2. részHozzászólások