A Barátok közt pénteki részében Rudi a Dunába zuhant, majd Ádám utána ugrott a folyóba. Nem sokkal később a sorozat új előzeteséből kiderült, hogy kettőjük közül Ádám élte túl a történteket. A hétfői Barátok közt utolsó jelenetében Ádám elmesélte Giginek, hogy Rudi életét vesztette, de hogy pontosan mi okozta a halálát az várhatóan csak a keddi epizódból derül ki.

A sorozat nézőinek egy része rendkívül bosszús lett Vida Rudi karakterének távozása és tragikus halála miatt. Ezért utánajártunk, hogy az őt alakító Csórics Balázst a készítők döntése alapján írták ki a sorozatból, vagy maga akart távozni az RTL Klub napi szériájából. Megkerestük a produkciót és érintetett is.

“Csórics Balázs négy éve érkezett a Mátyás király térre, mint Bartha Krisztián katonatársa. A minden lében kanál, viszont őszinte és szókimondó Rudit nagyon gyorsan megszerették a nézők. Teljes mértékben megértjük, ha a rajongók szomorúak Rudi halála miatt. Egy szereplő elvesztése mindig fájdalmas, pláne, ha ilyen tragikus körülmények között kerül rá sor. Balázs egyébként maga szeretett volna távozni a sorozatból, így döntését bár rendkívül sajnáltuk, mégsem szerettünk volna jövőbeni terveinek útjába állni” – mondta Szabó Péter a Barátok közt sajtófőnöke a SorozatWikinek.

hirdetés

Azt, hogy maga kérte a távozását, a Rudit eljátszó színész is megerősítette.
“Azért döntöttünk így, mert tovább kell mennem. Mindkét oldalon kihoztuk ebből amit lehetett. Van egy hosszú távú célom és még tanulok zavar nélkül beszélni róla, de a döntést lényegében ez hozta meg. Egy másik oldalamat is szeretném megmutatni a későbbiekben” – nyilatkozta Csórics Balázs az oldalunknak.

hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max