Március végén számoltunk be arról, hogy az Ázsia Expressz új évaddal tér vissza a TV2-n, hosszú kihagyást követően. A csatorna ekkor bejelentette azt a 7 celebpárost, akik Srí Lanka és India változatos tájait fedezhetik fel, néhány érdekes feladat teljesítése közben. A műsor forgatása jelenleg is zajlik, a Bors cikke alapján most komolyabb gond adódott a munkálatok alatt. Az Ázsia Expressz 2. szezonjának felvétele közben ugyanis Srí Lankán dühös helyiek támadtak rá a stábtagokra.

Bereczki Krisztián és Bohos Kornél párosa meglepetten vette észre, hogy helyi férfiak egy csapata közelít feléjük, ordibálva és az öklüket rázva. A felháborodást az váltotta ki, hogy az Ázsia Expresszt gyártó belga cég által előírt egyik feladatban tradicionális esküvői viseletet kellett hordaniuk a versenyzőknek. A testépítő Bohos Kornél tehát női ruhában járta az utcákat, ez váltotta ki néhány vallásos embernél a felháborodást. A srí lankai helyiek a TV2-es stáb szállodájához mentek tüntetni, ahol verekedésbe torkollott az eset. Az egyik támadó megütötte az Ázsia Expressz forgatásában segédkező helyi munkatársukat.

A TV2 Borsnak adott válasza alapján a nemzetközi formátumban előírt feladatot több ország csapatai is teljesítették már, eddig minden gond nélkül. A stáb néhány napos kényszerpihenő után Indiában folytatja a kalandos műsor felvételét. Az esemény hatására a további küldetéseket felülvizsgálják majd.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor