Februárban jelentette be a TV2, hogy Kasza Tibor vezetésével új vetélkedőt indítanak, melyben a sztárpároknak a pénznyereményért el kell találniuk, hogy az eléjük álló civil emberek hány évesek is valójában. Az év eleji információk alapján a Pénzt, vagy éveket! a SuperTV2-re érkezett volna, ám most kiderült, hogy a kábeladó helyett a főcsatornán debütál, ráadásul a nyár közepén, 19:10-kor. Részletek a csatorna közleményében:

Július 24-től hétköznap esténként egy vadonatúj vetélkedő házigazdájaként tér vissza a TV2 képernyőjére Kasza Tibor. A Pénzt vagy éveket!-ben a 10 millió forintos nyereményért minden adásban egy-egy sztárpáros játszik, akiknek semmi más feladatuk nincs, mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Feladatuk elsőrhae egyszerűnek tűnik, de garantáltan nem lesz az. Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100.000 forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600.000 forintba kerül.

Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. Minden körben először tippelni kell, aztán egy segítség áll a sztárok rendelkezésékre a pontosításhoz: akár egy sláger, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótalnul álló civil született. A döntőben a megmaradt nyereményt csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába. A műsorban feltűnik többek között Istenes László és Csobot Adél, Pápai Joci és Curtis, Azurák Csaba és Jakupcsek Gabriella, Németh Kristóf és Csonka András és még sokan mások! (Fotó: TV2)

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban