A Trónok harca 2011-es bemutatkozáskor sokan Ned Starkot szerették legjobban a sorozatból, így óriási pofon volt a nézőknek, amikor a 9. részben Deres urát lefejezték. A karaktert alakító Sean Bean nem csak itt, de például A Gyűrűk Urában is véres halált halt. A művész erről ismert, a legtöbb szerepében nem húzza sokáig, mert gyorsan eljön érte a kaszás. Most a színészt arról kérdezték, hogy szerinte mit tartogat a 8. évad a még hátralévő Starkok számára.

“Be kell vallanom, hogy nem nézem heti rendszerességgel a sorozatot, de azzal tisztában vagyok, hogy kik vannak még életben. Ha választanom kellene, hogy ki éli túl biztosan az utolsó 6 részt, egyértelműen Aryát mondanám. Rajta kívül szerintem az összes Stark meg fog halni, viszont könnyen el tudom képzelni, hogy a fiatal lány ül fel a végén a Vastrónra is” – árulta el az 59 éves angol színész.

Sean Beant a Mashable nevű amerikai lap arról is kifaggatta, hogy miképp emlékszik vissza Ned halálára. “Nagy durranásnak számított akkoriban, mert komoly sokkot okozott egy csomó nézőnek a karakterem kiírása. Örülök neki, hogy Deres egykori urára a mai napig emlékeznek az emberek, innen is látszik, hogy jól sikerült adaptáció lett a Trónok harca sorozat” – tette hozzá a produkció egykori sztárja, aki hamarosan a Hitman 2 című videojátékban is benne lesz, mint likvidálható szereplő. A rajongóknak tehát újabb Sean Bean halálra kell felkészülniük, csak épp ezúttal rajtuk múlik majd, hogy meghúzzák-e a ravaszt. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát