A 24 minden idők egyik legnépszerűbb nyomozós sorozata, melynek egy olyan ikonikus karaktert köszönhetünk, mint a kőkemény Jack Bauer. Kiefer Sutherland neve szinte egybeforrt a figuráéval, de még így is meglepő volt, amikor 2014-ben a FOX elkészítette a produkció 9. évadát. Aztán kaptunk 2017 februárjában egy 12 részes spinoffot, 24: Újratöltve címmel, de az új főszereplő és Bauer hiánya miatt nem igazán tudott befutni ez a próbálkozás, kaszát is kapott egy évad után a széria.

A FOX most bejelentette, hogy újabb 24 sorozaton dolgoznak, ez azonban már a terrorelhárítás helyett a büntetőjog témájával foglalkozik majd. Meglepő húzás, ráadásul az amerikai sajtó szerint a nézőknek arra is készülniük kell, hogy ezúttal női főszereplője lesz a kultikus széria testvérsorozatának. Persze ez nem baj, lehet, hogy épp effajta irányváltásra van szüksége a franchise-nak. A történet hivatalos leírása szerint egy olyan jogász áll a középpontban, aki az idővel versenyt futva igyekszik egy halálra ítéltet megmenteni, akit szerinte ártatlanul büntetnek.

A tervek szerint minden évadban új ügy és új karakterek állnának az ügyvédes 24 középpontjában. A készítők között Jeremy Doner (The Killing) és a 24 veteránjai, Howard Gordon és Brian Grazer neve fedezhető fel.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max