Február közepén írtuk meg, hogy 6 év után visszatér az RTL Klub egyik legrégebbi műsora, a Reggeli. A produkció új műsorvezetőkkel, stúdióval és interaktív erőteljes közösségi blokkokkal áprilisban tér vissza a csatornára. A tévéadó most bejelentette a Reggeli egyik műsorvezető párosát, akik meglepetésre Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki lesznek. Részletek az RTL Klub közleményében:

A 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakozató reggeli műsora az RTL Klubon futó Reggeli volt. A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában, szerves része lett a hétköznapoknak. A műsor 2011-ben ért véget, de az RTL Klub nemrégiben úgy döntött, hogy 2017-ben jelentős újítások mellett újraindítja sikerműsorát. A Fókusz péntek esti adásából pedig kiderült, hogy áprilistól a Nyerő Páros című sztár-reality győztesei, Peller Anna színésznő és férje, Lukács Miki lesz a megújult Reggeli egyik műsorvezető párosa. A pezsgés és a jókedv tehát garantált, hiszen őket nézve abban biztosak lehetünk, hogy unatkozni nem fogunk.

„Nagyon izgalmas napok elé nézünk és reméljük, hogy évekig tudjuk majd a nézőket ébreszteni a RTL Klub képernyőjén keresztül. Amikor felkértek minket a Reggeli műsorvezetőjének, azt mondtam: Merjünk nagyot álmodni, Miki!” – mondta Anna.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna