.

Meglepetések a Viasat őszi műsorainál

Írta: AJ | 2017. szeptember 07. 23:42
A nagy tévéadók már augusztus végén elindították az újdonságaikat, a kábelcsatornákon azonban még nem köszöntött be az ősz. A VIASAT3 felhozataláról ma azonban több részlet is kiderült, és igazán izgalmas kínálattal várják majd a nézőiket. Meglepő műsorvezetővel vezetnek be minket a sütemények világába, szokatlan formában tér vissza a csatorna népszerű vetélkedője és tűsarkakon betipeg a szemkápráztató luxus is a Viasat nőies adójának képernyőjére.
Szeptember 25-én, 21 órakor debütál a Feleségek luxuskivitelben, a Real Houswives című reality hazai verziója, melyet hétfő esténként vetítenek majd. A műsorban Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, Csősz Boglárka filmproducer és modell, Köllő Babett operettszínésznő, Smaltig Dalma gyermekruha-tervező és Vasvári Vivien modell mellett családtagjaik is felbukkannak. A műsorban olyan hölgyeket ismerhetünk meg, akik nem csak feleségek és családanyák, hanem sikeres üzletasszonyok is. Az ősz folyamán indul a VIASAT3-on az Észbontók negyedik évad, ami az eddigiektől eltérő módon kerül képernyőre, Az eddig hetente egyszer jelentkező műsor rövidebb adásidővel és naponta lesz majd látható. Az új etap friss feladványokat, szerethető arcokat ígér, a házigazda pedig ismételten Kovács Áron lesz. Szintén az ősszel érkezik a The Great British Bake Off magyar verziója, az Ide Süss! - Az ország nagy cukrászversenye.
A műsorban amatőr és hobbicukrászok mutathatják meg mire is képesek, az általuk készített édességeket pedig egy kétfős zsűri értékeli majd. Az ítészek között megtaláljuk Baracskay Angéla, cukrászt és Szabadfi Szabolcsot, akit korábban az ország pékjének is választottak. Az Ide Süss! házigazdapárosát pedig Hajós András és A Konyhafőnök harmadik évadának finalistája, Sass Dani alkotja. A VIASAT3-on ezek mellett pedig új részekkel jelentkezik majd a Lovász László vezette beszélgetős műsor, a Lakástalkshow.


További hírek

A vártnál jóval korábban indulhat az RTL Klub egyik legnagyobb idei újdonsága

Új és már ismert sorozatok jönnek 2020 elején a magyar képernyőkre

Titkos műsorváltozás volt az RTL Klubon

18 év után távozott az RTL Magyarország kreatív osztályvezetőjeHozzászólások