.

Meglepetések a Viasat őszi műsorainál

Írta: AJ | 2017. szeptember 07. 23:42
A nagy tévéadók már augusztus végén elindították az újdonságaikat, a kábelcsatornákon azonban még nem köszöntött be az ősz. A VIASAT3 felhozataláról ma azonban több részlet is kiderült, és igazán izgalmas kínálattal várják majd a nézőiket. Meglepő műsorvezetővel vezetnek be minket a sütemények világába, szokatlan formában tér vissza a csatorna népszerű vetélkedője és tűsarkakon betipeg a szemkápráztató luxus is a Viasat nőies adójának képernyőjére.
Szeptember 25-én, 21 órakor debütál a Feleségek luxuskivitelben, a Real Houswives című reality hazai verziója, melyet hétfő esténként vetítenek majd. A műsorban Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, Csősz Boglárka filmproducer és modell, Köllő Babett operettszínésznő, Smaltig Dalma gyermekruha-tervező és Vasvári Vivien modell mellett családtagjaik is felbukkannak. A műsorban olyan hölgyeket ismerhetünk meg, akik nem csak feleségek és családanyák, hanem sikeres üzletasszonyok is. Az ősz folyamán indul a VIASAT3-on az Észbontók negyedik évad, ami az eddigiektől eltérő módon kerül képernyőre, Az eddig hetente egyszer jelentkező műsor rövidebb adásidővel és naponta lesz majd látható. Az új etap friss feladványokat, szerethető arcokat ígér, a házigazda pedig ismételten Kovács Áron lesz. Szintén az ősszel érkezik a The Great British Bake Off magyar verziója, az Ide Süss! - Az ország nagy cukrászversenye.
A műsorban amatőr és hobbicukrászok mutathatják meg mire is képesek, az általuk készített édességeket pedig egy kétfős zsűri értékeli majd. Az ítészek között megtaláljuk Baracskay Angéla, cukrászt és Szabadfi Szabolcsot, akit korábban az ország pékjének is választottak. Az Ide Süss! házigazdapárosát pedig Hajós András és A Konyhafőnök harmadik évadának finalistája, Sass Dani alkotja. A VIASAT3-on ezek mellett pedig új részekkel jelentkezik majd a Lovász László vezette beszélgetős műsor, a Lakástalkshow.


További hírek

Kiderült, mikor érkezik Ördög Nóra és Gundel Takács Gábor új műsora

Hétfőtől változik az RTL Klub délutáni és esti műsorrendje is

Három népszerű vetélkedő ismerős elemeivel érkezik Majka új műsora – exkluzív forgatási beszámoló

Különleges új amerikai sorozat indul

15 év után új magyar napi sorozat indul a TV2-n

Folytatódik az egyik különleges magyar tévéműsorHozzászólások