Háromnegyed év szünet után április 10-én indult el a 20. Cobra 11 évad az RTL Klubon. A 20×01-es epizód még rendben lement, majd ezután a durva jelenetek miatt két epizódot kihagyott a csatorna és a szezonpremiert követő héten a 20×04-es került képernyőre. Az új etap 2. és 3. epizódja elég fontos, mert az előbbiben távozott két szereplő – köztük a Dieter Bonrath-ot alakító Gottfried Vollmer, aki 18 évig tagja volt a produkciónak -, majd az utóbbi részben két új színész érkezett a sorozatba.

Akkor megkérdeztük Kolosi Pétert, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesét, aki a SorozatWikinek elmondta, hogy valóban korhatár-besorolás miatt lesz kihagyás, ezért sajnos nem tudnak mit tenni, de később be fogják pótolni a le nem adott epizódokat.

Ezután az elmúlt hetekben a 20×04-06-os részek rendben lementek, most viszont újabb négy epizódot kihagy az RTL Klub és május 8-án, vasárnap a 20×11-es kerül adásba. Ezek a részek ismét tele vannak durva jelenetekkel, melyeket csak 16-os karikával lehetne vetíteni, de a történet szempontjából megint fontosak, ugyanis összefüggnek a vasárnapi 20×11-es epizóddal.

hirdetés

Érthetetlen, hogy a csatorna miért tűz 19 órakor képernyőre egy olyan sorozatévadot, melynek az első 10 részéből 6-ot nem lehet leadni. Nyilván ezeket is leadja majd utólag az RTL Klub, de mivel tele vannak szereplőváltozásokkal, a nézők nem fogják érteni, hogy hova tűnt, vagy épp miért jelent meg néhány karakter. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei