Tarolt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsora, melynek az első évad 400 ezer nézője után a tavaszi második szezon összesen 2,5 millió megtekintést hozott. Ezzel az online talkshow meghatszorozta a nézettségét. Részletek a produkció közleményében:

2016. február 3-án Kulka Jánossal indult és július 6-án Király Gáborral ért véget D. Tóth Kriszta autózós-beszélgetős műsora, az Elviszlek Magammal második évada. Fél év alatt a rendhagyó interjúsorozat meghatszorozta a nézettségét.

Hat hónap alatt DTK olyan elismert és népszerű művészeket, sportolókat, közéleti személyiségeket vitt el magával és szólaltatott meg, mint Sándor Mária, Osvárt Andrea, Palya Bea, Till Attila, Oroszlán Szonja, Kovács Patrícia, Lovasi András, Földes Eszter, Caramel, Mautner Zsófi, Sebestyén Balázs, Nagy Ervin, Pokorny Lia, Jakupcsek Gabriella, Klein Dávid, Lakatos Márk, Pásztor Anna, Bereczki Zoltán és Alföldi Róbert. Egy rendhagyó epizódban pedig a nézők megismerhették az 1 éves születésnapját ünneplő WMN csapatát is.

hirdetés

Az Elviszlek magammal második évadának epizódjait eddig összesen 2,5 millióan látták, a WMN.hu YouTube csatornáján elérhető videosorozat ezzel több mint hatszorosára növelte nézettségét, az első évadhoz képest.

Az Elviszlek magammal nézettségi toplistáját Sebestyén Balázs vezeti 372 ezer megtekintéssel, őt követi Király Gábor, 249 ezer és Kulka János 133 ezer nézővel. A Jakupcsek Gabriellával készült Elviszlek Magammal epizódot idáig 130 ezren látták. A videók folyamatosan elérhetők a WMN magazin YouTube csatornáján, amelynek már csaknem 20.000 feliratkozója van.

Az Elviszlek magammal második évadát az alkotók egy bónusz-werkfilmmel zárták, amely már elérhető a WMN YouTube csatornáján. Ebből a rendhagyó részből kiderül, hogyan készül a websorozat, és a nézők a megismerhetik a műsor készítőit is: Fegyverneky Sándor operatőr-vágót és Szőke Viktor gyártásvezetőt, akikkel a szerkesztő-rendező, D. Tóth Kriszta hétről hétre együtt dolgozik az Elviszlek Magammal újabb epizódjain.

Az autós történetmesélés 2016 őszén folytatódik a harmadik évaddal. Az Elviszlek magammal főtámogatója továbbra is a Volkswagen lesz.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban