Evan Rachel Wood egyértelműen a Westworld egyik legfontosabb szereplőjének tekinthető, hiszen a nézők többségének Dolores arca ugrik be, amikor a sorozatról hallanak. Az HBO a 2. évadot felvezető promóciós anyagoknál is sokszor használja a színésznőt, aki várhatóan a folytatásban is benne lesz a kalandok sűrűjében. Wood érdekes nyilatkozatot adott a The Wrap nevű újságnak, melyben arról beszél, hogy a Westworld első két etapjában nem kapott annyi fizetést, mint a férfi főszereplők és a dolog csak akkor változhat meg, ha a csatorna berendeli a széria 3. szezonját.

“Ha folytatja az HBO a Westworldöt, akkor jön majd el az a pont, hogy annyit keresek, mint a legfontosabb férfi színészek. Majdnem elérzékenyültem, amikor meghallottam ezt a hírt, ugyanis nagy ritkaságnak számít az a mai napig, hogy egy nő annyit keres, mint egy férfi Hollywoodban. Talán most fordul elő velem először a karrierem során!” – mondta Evan Rachel Wood, aki hozzátette, kezdetben nem okozott számára gondot, hogy Anthony Hopkins vagy Ed Harris többet kerestek nála. Mostanra azonban ugyanannyi munkát öltek bele a Westworldbe.

“Nem fair, ha csak azért keresek kevesebbet, mert nő vagyok!” – fakadt ki az interjúban a Westworld színésznője, akinek saját bevallása szerint a fizetése éveken keresztül stagnált.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre