A Westworld 2. évadáról legalább annyira keveset tudni, mint a Trónok harca sorozatzáró szezonjáról, az HBO ugyanis igyekszik megóvni nézőit a komolyabb spoilerektől és kiszivárogtatásoktól. Az Entertainment Weekly azonban több színészt és készítőt is megszólaltatott a western sci-fi folytatásával kapcsolatban, sőt még az újság címlapjára is került a produkció. Jeffrey Wright szerint, aki Bernardot alakítja a szériában, az első etapban látottak eltörpülnek majd a folytatáshoz képest, annyival epikusabb lesz az évad.

Lisa Joy, a sorozat készítője arról beszélt az újságnak, hogy miután az androidok fellázadtak, komoly morális kérdésekkel kerülnek szembe. “A láncok elszakadtak, a hostoknak pedig most már minden eszköz a kezükben van, hogy megvédjék magukat a vendégektől. A nagy kérdés, hogy meddig lehet elmenni ebben a csatában, mielőtt az androidok azon kapnák magukat, hogy belőlük is rosszfiú lett?” – tette fel a kérdést Joy, a Westworld író-producere.

hirdetés

Az Entertainment Weekly cikke alapján a sorozat karakterei igencsak érdekes pozíciókban találják majd magukat. Doloresnek maga mellé kell állítania a lázadásban a többi robotot, míg Bernard kereszttűzbe kerül, a férfinak döntenie kell a Delos és az androidok között. Rajtuk kívül Maeve sztorija is folytatódik, ő a lányát kezdi keresni a 2. évadban, a feketébe öltözött férfi pedig új küldetést talál magának a kalandparkban. Jonathan Nolan, a produkció másik atyja szerint az új részek arról a felfedezésről fognak szólni, hogy mi rejtőzik a parkban és azon kívül.

b

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát