Amerikában megállás nélkül jönnek az újabb és újabb képregényeken alapuló sorozatok, melyek többsége hatalmas sikert arat. Idehaza az ilyen szériák nehezebben találnak magukra, de jó ideje fut már A zöld íjász, a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből is két évad lement már, nem is olyan régen pedig a VIASAT3 újított be a Flash – A Villám szériával, melynek két etapját rögtön egymás után le is adták. Most pedig a VIASAT3, VIASAT6 és a magyar FOX lépnek akcióba a nyári Marvel és DC premierekkel.

Először augusztus 16-án, kedden 21:00-kor érkezik a DC világából a Supergirl, rögtön dupla epizóddal a VIASAT3-ra. A széria 20 részes első szezonja áprilisban ért véget, mely ugyan összességében szép nézettséget hozott, a CBS-nek kevés volt, így májusban eladták a CW csatornának, ahol megkapta az esélyt egy második etapra. A főszereplőt az a Melissa Benoist kelti életre, akit 2 éven át a Glee Marley Rose-aként ismerhettünk meg, előtte pedig néhány filmben tűnt fel, mint például a Hosszú Utazás című romantikus drámában, ahol Scott Eastwood mellett alakított.

A csatorna azonban ezzel még nem állt le, ugyanis a rákövetkező héten, augusztus 22-én, hétfő este 9-kor elhozza a Marvel univerzumból A S.H.I.E.L.D. ügynökei legfrissebb, 3. évadát, mely a mostani 2015/16-os szezonban futott a tengerentúlon. A VIASAT3 dupla résszel indítja mind a két produkciót, így várhatóan november közepére véget is érnek a sorozatok. Amerikában szeptember végén, október elején indulnak majd a szériák új szezonjai, így folytatásuk idehaza inkább csak jövőre lesz várható.

hirdetés

A hónap vége felé a FOX két év után végre behozza Magyarországra a Carter ügynök, szintén Marvel-es szériát. A sorozat két évadot élt meg a tengerentúlon, mindössze 18 epizóddal. Hiába imádta mindenki és kapott szinte csak pozitív kritikát a produkció, sajnos nem élte túl a mid-season alatti alacsony nézettséget, így a második etap után az ABC-nek már nem kellett a széria. A rajongók részéről azóta is folyik a harc a különböző média felületeken és petíciókkal bombázzák a kisebb csatornákat, illetve a Netflix-et, azonban május óta nem jutottak sikerre. A Carter ügynök első évada augusztus 24-én, szerdán 21:00-kor indul a magyar FOX csatornán, mely várhatóan október közepén fejeződhet be. Arról, hogy utána rögtön folytatja-e a csatorna a szériát a második szezonjával még nincs hír.

Végezetül a VIASAT6 tartogat számunkra egy újabb DC-s premiert, augusztus 24-én, szerdán 22:00-kor dupla résszel érkezik A holnap legendái első etapja. A széria egy a DC világából ismert hősökkel és gonoszokkal kombinált csapatot mutat be, akik az időutazó Rip Hunter segítségével próbálják megmenteni a emberiséget keserű sorsától. Az első szezon 16 részes, így idehaza október közepére ér véget a produkció és nagyjából azzal egy időben indul a tengerentúlon a második évad.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban