2017-ben immár negyedik alkalommal osztják ki a 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díját. Idén március 29-én, a hagyományokhoz híven ismét a Pesti Vigadóban rendezett díjátadó gálán jelentik be, hogy a szakmédia szavazatai alapján melyek a tavalyi év legjobb hazai televíziós teljesítményei. Az esemény főtámogatója a NuMuvee.

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja mára Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjének számít. Köszönhető mindez a díjat övező óriási médiaérdeklődésnek és maguknak a díjazottaknak is.

Az elismerést több kategóriában, a legfontosabb szak és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazati alapján ítélik oda. Idén újabb lap, a Kreatív is csatlakozott az eddig 10 tagot számláló grémiumhoz, felsorakozva az Epizód magazin, a 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:com, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét mellé.

hirdetés

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a Televíziós Újságírók Díját nagyszabású díjátadó gálán adják át a díjazottaknak. 2017-ben március 29-én lesz a jeles alkalom, ezúttal is Budapest egyik legpatinásabb épületében, a Pesti Vigadóban. Az esemény főtámogatója a NuMuvee Hungary Kft, televíziós műsorgyártó. (Fotó: Televíziós Újságírók Díja)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban