Az RTL Magyarország tavaly nyáron minden eddiginél korábban, már augusztus 12-én elindította az RTL Klub őszi műsorrendjét a Drága örökösök 2. évados premierjével. Idén azonban még hamarabb elindul a csatorna ősze, ugyanis a médiavállalat friss bejelentése szerint már augusztus 3-tól érkezik A Konyhafőnök civil szereplős új évada. A gasztro reality minden hétköznap 20:10-kor lesz látható az RTL Klubon.

A műsor jelentősen megújul, ugyanis eddig soha nem látott casting adásokat is készítettek hozzá. Az RTL Magyarország közleménye szerint ezekben az epizódokban a versenyzők nem egyszer próbára teszik a zsűrit sokkoló alapanyagaikkal, mint például a sáska. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő még keményebben bírálja a jelölteket, csak a legjobbak juthatnak tovább, hiszen a verseny tétje A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint!

A műsort részben a vírus előtt, részben pedig a járvány alatt vették fel, rendkívüli óvintézkedésekkel, melyekről korábban itt írtunk részletesen. A SorozatWiki korábbi cikkében már foglalkoztunk azzal, hogy eredetileg A Konyhafőnök tavasszal került volna képernyőre, de a válság miatt csúszott a vetítése, ezek szerint egészen mostanáig. Íme a megújult produkció első előzetese:

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban