Ismét sok évadpremier és új sorozat érkezik májusban a magyar HBO GO-ra, melynek kínálata mostanra több, mint 7000 órás tartalommal várja az otthonmaradókat. Ahogy az elmúlt hónapokban az előfizetők megszokhatták, májusban is színes lesz az online videotár kínálata, pályakezdő szuperhős, gördeszkás csajok és a Bosszúállók sztárjának kőkemény drámaszériája is érkeznek a képernyőkre.

Május 3-án rögtön egy izgalmas produkció debütál a magyar HBO GO-n, a 2018-as Skate Kitchen című mozifilm spinoff sorozata. Már az eredeti alkotás is sokakat megnyert magának azzal, hogy olyan csajokat mutatott be, akik a fiúk által dominált gördeszkás világban próbáltak érvényesülni. A Betty első szezonjában a főszereplők többsége visszatér, hogy vagány trükkökkel nyűgözzék le New Yorkot. A széria a bezártság idejére különösen jó néznivaló lehet, fiatalos hangulata és életigenlő stílusa miatt. Az online videotáron május 3-án visszatér az 5. szezonnal a méltán népszerű Milliárdok nyomában (Billions) is, melyben folytatódik a pénz utáni hajsza és a Bobby Axelrod (Damian Lewis) – Chuck Rhoades (Paul Giamatti) páros közötti összetűzés.

hirdetés

A Bosszúállók sztárja, Mark Ruffalo egy ikerpárt fog alakítani az Ez minden, amit tudok című feszült hangulatú újdonságban, a miniszéria május 11-én érkezik meg az HBO GO-ra. A Wally Lamb regénye alapján készített sorozat a Birdsey család történetén keresztül mutatja be a 20. századi Amerikát. A főszereplőket idős korukban ismerhetjük meg először, majd visszatekintések formájában láthatjuk, hogyan birkóztak meg a fivérek Thomas egyre súlyosbodó skizofréniájával.

A könnyedebb szórakozás kedvelőinek jó hír, hogy május 16-án Nagy Katalin – A kezdetek címmel egy könnyed romantikus komédia széria is jön az online videotárra. A produkciónak parádés szereposztása lesz, a főszerepekben Elle Fanninggel és Nicholas Houlttal. A történet egy fiatal lányról szól, aki Oroszországba megy, hogy hozzámenjen Péter cárhoz, ám egy veszélyes és elmaradott világban találja magát.

Szuperhősös szériákból sem lesz hiány a következő hónapban, május 19-én debütál a magyar HBO GO-n a Stargirl, melyben egy pályakezdő hős első lépéseit láthatjuk. A DC új produkciójában Courtney Whitmore a nebraskai Blue Valley-be költözik az anyjával. Itt aztán közel sem hétköznapi kalandokat él át a tinilány és megalkotja a Justice Society of America nevű csapatot, hogy szembeszálljon a gonosztevőkkel.

Május 29-én folytatódnak a Doom Patrol kalandjai is a második évadban, melyben néhány – akaratán kívül – szuperhőssé lett balfék menti meg a világot. A produkcióban hosszú idő után tért vissza a képernyőkre Brandan Fraser, aki korábban Hollywood nagy csillaga volt, ám hosszú évekig elfeledte a szakma. A színész a DC alkotásában szenzációs alakítást nyújt Matt Bomerhez és Diane Guerreróhoz hasonlóan.

hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához