A Comedy Central vadonatúj tehetségkutatót indít, azonban nem énekeseket, táncokat kutatnak, hanem az eddig fel nem fedezett stand-up-osokat. A Magyarország, szereplek című műsorba március 20-ig lehet jelentkezni és akik bekerülnek, azok április 17-én képernyőre is kerülhetnek. Részletek a Viacom magyar humorcsatornájának közleményében:

Akik másokat szórakoztatva csempésznek színt a szürke hétköznapokba, de már kinőtték a szűk családi, vagy haveri kört, és szélesebb tömegek elé vágynak, azok a Comedy Centrallal végre megmutathatják magukat ország-világ előtt. A humorcsatorna Magyarország, szereplek! címmel indít tehetségkutatót, és március 20-ig várja a nagy hazai stand-up generáció nyomába lépni vágyó amatőr előadók jelentkezését.

A vállalkozó szellemű tehetségek előadni kívánt 3-5 perces műsorainak szövegeiből egy szakmai zsűri választja ki a legjobb negyvenet. Ezeknek a szkeccseknek a szerzői április 17-én közönség, és kamerák előtt mérettetnek meg. A selejtező húsz legkiemelkedőbb produkcióját a verseny weboldalán közszemlére teszik, és online közönségszavazáson választják majd ki közülük azokat, amelyek előadói érdemesek arra, hogy részt vegyenek a május 22-i finálé felvételén.
A Magyarország, szereplek! televíziós döntőjében megismerhetjük majd a legjobb feltörekvő stand-up tehetségeket, illetve megtudhatjuk, hogy kik lettek a közönség, na és persze a szakmai zsűri díjazottjai.

hirdetés

A tehetségkutató felhívása és részletes információk a comedycentral.hu-n találhatók.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát