2018 márciusában mutatta be a magyar AMC a külföldi premierrel egy időben a Magyarországon forgatott Terror című sorozatot. A Trónok harcás színészeket is felvonultató, tíz részes misztikus széria első epizódjáról írt premier előtti kritikánkat itt olvashatjátok. A Terror folytatásáról októberben érkezett a hivatalos hír. Ekkor derült ki az is, hogy az új évad történetének nem lesz kapcsolata az elsővel, és teljesen új sztorit láthatnak a rajongók.

Ősszel még nem lehetett tudni, hogy újfent hazánkban forgatják-e a sorozatot, azonban a csatorna nemrég bejelentette, hogy a folytatást nem Magyarországon, hanem Kanadában készítik. A második szezon a II. világháború idején játszódik majd, és a középpontjában rejtélyes halálesetek egész sorozata áll, amely egy japán-amerikai közösséget tart rettegésben. Az új részek egyik főszereplője George Takei lesz, akit a Star Trekből és a Hősök című sorozatból is sokan ismerhetnek. Az idős színész, aki gyermekként két internálótáborban is raboskodott, egy korábbi hajóskapitányt, közössége nagy öregjét alakítja majd a Terrorban.

A második évad, akárcsak az első, tíz részből fog állni. Az alkotók között találjuk Alexander Woot (True Blood – Inni és élni hagyni), valamint Max Borensteint, a Különvélemény című sorozat, és az újabb Godzilla-filmek forgatókönyvíróját. A színészgárdát is lecserélik, új emberként csatlakozik többek között Derek Mio, Kiki Sukezane (Hősök, Westworld), Miki Ishikawa (911 LA), Shingo Usami és Naoko Mori is. A folytatás forgatása a tervek szerint januárban kezdődik Vancouverben, Kanadában, és még 2019-ben képernyőre került az AMC-n.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna