A Netflixre érkező új fantasy sorozat, az Andrzej Sapkowski írásait feldolgozó The Witcher több szempontból is kapcsolódik Magyarországhoz. A produkciót ugyanis Budapest egyik jellegzetes helyszíne, a Vajdahunyad vára mellett a tatabányai Szelim-lyukban is forgatták. Kiszivárgott felvételek alapján magyar statiszták is felbukkannak a The Witcher harcmezején, illetve A Tanárból ismert Trokán Nóra is szerepelni fog a Netflix újdonságában. Emellett most kiderült, hogy a sorozat egyik fontos karakterét, a főszereplő Ríviai Geralt (Henry Cavill) apját, Korint egy magyar színész játszhatja el.

A Redanian Intelligence értesülései szerint egy, főleg a színházi világban forgó tehetségre, Berencsy Martinra bízták Korin szerepét. Mivel fiatal színészről van szó, ezért szinte biztos, hogy visszatekintő jelenetekben láthatjuk majd Geralt apját. Vélhetően ezek a flashbackek arra fognak koncentrálni, hogyan ismerkedett meg Korin a druida Visennával, aki végül megszülte a The Witcher főszereplőjét. Mivel Tristan Ruggeri a fiatal Geraltot alakítja a produkcióban, így várhatóan több fontos momentumot is láthatunk majd a karakter fiatalkorából.

Ez megerősíti azt a korábbi hírt, mely szerint a The Witcher 1. etapja jórészt előzmény lesz, látni fogjuk, hogyan ismerkednek meg olyan figurák egymással, mint Yennefer (Anya Chalotra) vagy Ciri (Freya Allan).

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor