Magyarország népszerű forgatási helyszín a külföldi stábok számára, a közelmúltban olyan produkciókat vettek fel itt, mint a The Witcher, a Dűne című nagyszabású sci-fi, vagy éppen a Marvel új szuperhősös filmje, a Fekete Özvegy. Október 23-án debütál a Netflixen a Barbárok című új kosztümös drámasorozat, mely német-magyar koprodukció, így a fontos szereplők mellett a készítőgárda is teli van hazai szakemberekkel.

A korábban a Vikingekben, Az utolsó királyságban, a Cobra 11-ben, de még a Barátok köztben is kaszkadőrként szereplő Ferenczi Bence lesz a 6 részes sorozat egyik főszereplője, aki Berulf Buddy Y-t alakítja majd. Rajta kívül a Barbárokban feltűnik még Árpa Attila is, aki korábban az Argo filmekben, a Válaszcsapásban és a Borgiákban is szerepelt, Marcus Caelius centurio páncélját ölti magára.

A Barbárok a Netflix hivatalos leírása alapján időszámításunk szerint 9-be kalauzol, amikor a teutoburgi csatában a germán harcosok megállítják a Római Birodalom előrenyomulását. Az események hatására három ember sorsa örökre összefonódik. A produkció új előzetese nemrég látott napvilágot, mely szerint a produkció véres és drámai hangvételű lesz.

hirdetés

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban