Január 8-án, kedden hajnalban új csatorna indult hazánkban. Az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd a Hetek című lapnak adott interjújában jelentette be nyár végén, hogy új tévéadót indítanak, mely egy könnyedebb hangvételű, szórakoztató csatorna lesz, amivel a fiatalabb nézőközönséget szeretnék megcélozni. Németh decemberben a 24.hu-nak árult el részleteket az ATV Spirit kínálatáról. A riportból kiderül, hogy amíg a lefedettség kicsi, addig zömében ugyanazok a produkciók kerülnek képernyőre, amik a főadón is.

Az ATV Spiriten láthatóak lesznek többek között a KrizShow, a Jakupcsek Plusz, valamint az ATV-vel párhuzamosa, élőben a Heti Napló adásai is. Emellett híradók, kabarék is képernyőre kerülnek. A saját gyártásokon felül sorozatokat is kínál az új csatorna. Minden hétköznap 20 órakor a Magnum című, 1980-ban készült krimisorozat epizódjait vetítik, vasárnaponként 22:05-kor pedig egy amerikai katonai széria, a SIX lesz látható. A 2017-ben indult produkciót a tengerentúlon a History Channel sugározta, hazánkban pedig először az HBO tűzte műsorára. A SIX első évada Amerikában jó nézettséget hozott, a másodikra azonban jelentősen lecsökkent, és a History 18 rész után elkaszálta a sorozatot.

Az ATV Spirit egyelőre csak a Telekom csatornakínálatában található meg, de a tervek szerint a közeljövőben több másik szolgáltatónál is elérhető lesz.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része