Tavaly november 28-án új, saját gyártású napi sorozatot indított a közmédia, Holnap Tali! címmel. A fiatalos produkció a holnaptali.hu oldalon volt elérhető, majd a sikerre való tekintettel, február 23-tól a tévében, az M2 – Petőfi TV-n is képernyőre került. Szintén ezen napon indult a széria második évada a weben, mely nemrég ért véget, így már 120 epizód elérhető online.

A folytatásra azonban nem kell sokat várni, ugyanis július 3-tól, mától érkezik a holnaptali.hu-ra. De nem csak a weben, hanem tévében is folyamatosan látható a sorozat. Minden hétköznap 21 órakor az M2 – Petőfi TV-n érkeznek a 2. szezon epizódjai, épp ma a 60 részes etap 18. része lesz képernyőn. Akit érdekel a széria, azoknak érdemes lehet a Holnap Tali! Facebook oldalát is felkeresni, ahol a produkció készítői jovoltából elég nagy az aktivitás. Végül pedig nézzük, mire számíthatunk a legújabb 3. évadban:

Kitör a vakáció a Petőfi Gimiben, főhőseink lelkesen tervezgetik a nyári szünetet. Mindenki azt reméli, hogy csodálatos vakáció elé néznek, de sajnos már az elején összekavarodnak az előre megálmodott tervek.

hirdetés

A legtöbbjük egy hatalmas bulira számít, viszont Soma a céljai érdekében csak a munkával foglalkozik, de sajnos teljesen máshogy alakulnak az elképzelései, és minden pénze odalesz. A fesztiválozásból azonban ő sem maradt ki, a többiekkel hatalmasat buliznak és élvezik a nyarat. Hiába, a dráma nem marad el, Soma és Bori kapcsolata sem felhőtlen, hiszen rossz helyen, rossz időben tűnik fel egy olyan személy, akire senki nem számít. Míra viszont szerencsés és egy különleges kalanddal kezdődik a nyara, mégpedig azzal, hogy kiadja a lakását egy idegen lánynak. Mikikénél szóba sem jöhet a táborozás, pedig szülei terve pont ez. Nem is kellett kétszer átgondolni, mi legyen, ő is a fesztiválokon köt ki. Csabi viszont egy egyszemélyes kalandba kezd, és a legrosszabb rémálma válik valóra… csak egy valaki segítségét kéri.

A szerelem persze körbelengi az egész iskolaszünetet, Lilla és Csabi, Soma és Bori… de mi lesz Larával, aki épp szakított Krisztiánnal, és még a szülei is válnak: Természetesen barátnője megmutatja neki, rá mindig számíthat. Az biztos, hogy izgalmas történésekből nem lesz hiány. Milyen elveszni egy erdőben? Milyen egy kastélyban úgy élni, mint Hamupipőke, és bál helyett inkább fesztiválozni? A 3. évadból minden kiderül!

(A cikket az MTVA támogatta.)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát