Lovász László műsorát, a Lakástalkshow-t családias körülmények között, egy nappaliban veszik fel, ahol a műsorvezető négyszemközt beszélget a legismertebb magyar sztárokkal. A meghívott vendégek hétköznapjaikba és munkájuk nehézségeibe engednek betekintést. A műsor 2012-ben debütált az interneten, 2017-től pedig már a tévéképernyőkön is látható a Sony csatornáin. A Lakástalkshow 3. évada ma 22 órakor debütál a Sony Maxon. A műsor mostantól minden hétköznap este új érdekes vendéggel jelentkezik.

A műsor 30 részes harmadik évadában ismét népszerű színészek, énekesek és humoristák mesélnek magukról. A Lakástalkshow-t egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik. Így nem csak látszatát keltik a készítők az intimitásnak, hanem a sztárok valóban meg tudnak nyílni és őszintén nyilatkozni. Az új epizódokban olyan ismert arcokat láthatunk majd, mint Sebestyén Balázs, Liptai Claudia, Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán, vagy éppen Osvárt Andrea.

A Lakástalkshow interjúi azért is érdekesek, mert a beszélgetéseket rövid bejátszások színesítik. A klipek segítségével a hírességek azzal szembesülhetnek, hogyan látják őket és munkásságukat az utca emberei, a rokonaik, vagy éppen a barátaik. Az idei év különleges, hiszen az online és tévés epizódok száma eléri a százas álomhatárt. Hogyan élik hétköznapjaikat Magyarország legismertebb sztárjai? Hatással vannak-e rájuk a rajongói vélemények? Kiderül mától, minden hétköznap 22:00-kor a Sony Maxon!

hirdetés

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban