2015-ben mutatkozott be az Egynyári kaland első évada a Dunán. A folytatásra két évet kellett várni, azonban megérte, Zomborácz Virág író-rendező felügyelete alatt ugyanis rendkívül erős minőséget produkált az Egynyári kaland. A sorozat Magyarországon hűséges rajongói bázist épített ki az évek alatt, így a Duna a negyedik, utolsó évadot is berendelte. Az ifjúsági széria ma 19:30-kor tér vissza a képernyőkre. A befejező szezon a megszokottnál hosszabb, 6 helyett 8 részes lesz és továbbiakban is szombat esténként a Dunán lesz látható.

A negyedik etap ismét nyáron, egy évvel az előző évad után veszi fel a fonalat. A folytatásban Zsófi (Schmidt Sára) az egyetem kihívásaival küzd meg, és eközben a barátjával is összeköltözik. Bence (Rubóczki Márkó) Szabó Győző éttermében kap üzletvezetői állást, míg Enikő (Piti Emőke) és Levi (Király Dániel) kapcsolatát egy művészeti galéria állítja új kihívások elé. Luca (Walters Lili) hatalmas lendülettel veti majd bele magát a nyárba, Ákossal (Fehér Balázs Benő) ugyanis közös zenei karriert terveznek.

„Az Egynyári kaland 3. évadánál az volt a célunk, hogy még az eddigieknél is komolyabb és komplexebb legyen az összkép. A szándékainkhoz így Budapest jobban passzolt. A nézőktől viszont olyan visszajelzéseket kaptunk, amelyekben azt kérték, hogy legyen könnyedebb a történet, és kapjanak több napsütést. Így az a döntés született, hogy az idei évadban visszatérünk a balatoni helyszínhez. A rajongók minden eddiginél nagyobb izgalmakra számíthatnak a folytatásban! A szereplőink a nehezebb szituációkat ismét a fővárosban élik majd át, a vidámabb jelenetek pedig a Balatonnál fognak játszódni. Érdekes egyveleg lesz tehát az Egynyári kaland 4. évada és reméljük, a rajongóknak is tetszeni fog!” – mondta Helmeczy Dorottya a sorozat line proucere a SorozatWikinek.

hirdetés

Az Egynyári kaland folytatásában kiderül, hogy a történetben eddig megismert fiatalok képesek lesznek-e közösen átvészelni az élet nehézségeit. A sorozat ezúttal a Balaton északi partja helyett a délin fog játszódni. A történet egyik legfontosabb helyszíne az ikonikus Balatonföldvár lesz, ahol számos filmet forgattak már. Beindul-e Luca zenei karrierje? Milyen bonyodalmak érik a sorozat főszereplőit az újabb nyár alatt? Kiderül szombatonként 19:30-kor a Dunán.

(A cikket a Megafilm támogatta.)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát