A 24 című sorozat 2001 novemberében indult az amerikai FOX-on. A produkció igazán újszerű volt, remekül lett elkészítve és témája nagyon aktuális volt, így hamar hatalmas siker lett. A színészlegenda Donald Sutherland fia, Kiefer Sutherland rendkívül élethűen alakította Jack Bauer terrorelhárító ügynököt és az indulás utáni években az Egyesült Államok mellett világszerte milliók rajongtak érte. A sorozat 8 évadot élt meg és 2010 májusában ért véget, majd 2014-ben még egy 12 részes, 9. szezonra tért vissza.

A FOX azonban ezután sem mondott le a széria folytatásáról. A mára 50 éves Kiefer Sutherland helyett kerestek egy fiatal, új színészt és Corey Hawkins főszereplésével egy új 24 sorozaton kezdtek el dolgozni. A 24: Újratöltve (24: Legacy) tengerentúli premierje végül február 5-én volt, így két és fél év után visszatért a legendás terrorista üldöző produkció. Az évad 12 részes lesz, mely április második felében ér véget Amerikában.

A rajongóknak remek hír, hogy a magyar premierre a legtöbb sorozattal ellentétben nem kell hónapokat, vagy éveket várni. A Viasat jóvoltából csupán három hét lemaradással idehaza is megérkezik a széria. A 24: Újratöltve premierje ma este lesz látható a VIASAT6-on. Az új részek innentől kezdve pedig kedd esténként 22:00-kor kerülnek képernyőre.

hirdetés

A történt szerint az Egyesült Államok seregének őrmestere, Eric Carter hazatér egy bevetésről, mely a terrorista vezér, Bin Khalid megölésére irányult. Nem sokkal később rájön, hogy az ő és katonatársainak személyazonossága veszélybe került. Mivel nincs hová fordulnia, a férfi a CTU segítségét kéri, ugyanis tudomása szerint Amerika történetének legnagyobb terrortámadása van készülőben. De vajon kiben bízhat meg teljesen és sikerül-e megakadályozni a terrorcselekményt? A versenyfutás az idővel ismét elkezdődik!

(A cikket a Viasat támogatta.)

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei