Pár hete Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek adott évértékelő interjúban jelentette be, hogy február 2-án indul a csatorna új magyar sorozata. A mi kis falunk premierje ma 21:25-kor lesz és innentől kezdve 8 héten keresztül csütörtök esténként kerül képernyőre az első évad. Kolosi az interjúban a következőkép jellemezte a szériát:

“Ez egy igazán vaskos vígjáték, melynél ha a világát nézzük, akkor nem áll messze az Üvegtigristől vagy a vadonatúj Brazilok című szintén magyar filmtől. Egy igazi közép-európai történtet kapunk, melyről el kell mondani, hogy egy szlovák sorozat alapján készült és ott olyan sikeres, hogy a mai napig képernyőn van. Ennek a szériának a magyar változatát láthatják hamarosan nálunk a nézők, melyben fantasztikus színészek vannak.”

A sorozat egyik főszereplője a Kossuthkifliből, a Munkaügyekből és a Válótársakból is ismert Lengyel Tamás. A színészt a sorozat múlt heti sajtóeseményén kérdeztük meg, hogy milyennek látja A mi kis falunkat: „Ez egy szitkom, egy igazi komédia, amelyen mindenki szakad a röhögéstől. Nagyon fura karakterek vannak benne, akik esendőek és nem mindennapi élethelyzetekbe kerülnek. A sorozat egy fiktív vidéki életet dolgoz fel, melyben érdekes történések lesznek.”

hirdetés

Lengyel mellett Csuja Imre, Bánki Gergő, Bata Éva, Schmied Zoltán, Reviczky Gábor, Szabó Győző, Lovas Rozi, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József és Molnár Áron a széria főszereplői.

Az eseményen a produkciót gyártó ContentLAB and Factory vezetője, Hámori Barbara arról mesélt, hogy miért látják úgy, hogy helye van ennek a sorozatnak a magyar televíziós piacon.
„A mi kis falunk a maga módján teljesen egyedülálló, de ennek ellenére a magyar filmes gyökerekhez és kultúrához kapcsolódik. Abban az országban ahol az Üvegtigris három részen keresztül tudott a legnépszerűbb magyar játékfilm lenni, ott helye van egy ilyen vaskos vígjátéknak. Ez egy szlovák sorozat magyar adaptációja és ott meghökkentően magas nézettséget produkált. Úgy gondoltuk, hogy ez a két dolog nem véletlen és próbáljuk meg egy hasonló kultúrában és szociális hálóval rendelkező országban bemutatni, hogy ez a produkció itt vicces tud lenni.” (Fotó: SorozatWiki/Sdg)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát