Másfél hete írtuk meg, hogy ma lesz a Barátok közt 8000. epizódja. A 7999-dik, majd a jubileum rész a szokott időben, 20:50-től kerül képernyőre az RTL Klubon. Ilyenkor mindig valami extrával készülnek a sorozat készítői és ez most sem lesz másképp. Nemrég Rozgonyi Ádámmal, a Barátok közt kreatív producerével készítettünk egy hosszabb interjút, aki a következőket mondta a csütörtök esti epizódról.

“Szívmelengető, megdöbbentő és kellemes meglepetést okozó eseményeket láthatnak majd a nézők. A sorozat összes szereplője egy helyszínen fog tartózkodni. Egy ünnep alkalmával találkoznak, de egy egészen más fordulat befolyásolja a történetet. A Barátok köztnél, de más napi sorozatoknál is nagyon ritka az, hogy egy részben mindenki szerepeljen. Mindig van 5-6 ember, akinek éppen máshol van dolga” – mesélte a kreatv producer a SorozatWikinek.

Ha ez még nem lenne elég, akkor még egy meglepetéssel készülnek. “Az ünnepi epizódban az is különleges lesz, hogy egy nagy visszatéréssel zárjuk a részt. Azt, hogy pontosan melyik régi szereplő tér vissza, az csak aznap este fog kiderülni, de annyit elárulhatok, hogy hosszabban marad a sorozatban” – tette hozzá Rozgonyi Ádám.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban