Az Egyesült Államokban idén márciusban indult új akció-krimisorozat, a Szemfényvesztők (Deception) készítője Chris Fedak, aki az idehaza is ismert, öt évadot megélt humoros nyomozós sorozat, a Chuck társalkotója volt. Fedak legújabb produkciója július 17-én, ma 21:30-kor rögtön két epizóddal mutatkozik be az RTL Klubon. A folytatás kedd esténként, szintén dupla részekkel lesz látható a csatornán.

A Szemfényvesztők főszereplője Cameron Black, a világ leghíresebb illuzionistája, aki mindent elveszít, amikor legnagyobb titkát leleplezik. Bár a sorozat címe hasonlít a hasonló címet viselő filmekre, a két produkció nem kapcsolódik egymáshoz, csupán annyiban, hogy mindkettőben az a központi figurák foglalkozása, hogy elbűvöljön, trükkjeivel elvarázsoljon embereket, tárgyakat.

Miután mindenét elvesztette, Cameron Black fényűző élete és karrierje is romokban hever, ráadásul az ikertestvére pedig börtönbe kerül gondatlan emberölés vádjával. Cameron ekkor dönt úgy, hogy innentől annak szenteli az életét, hogy kiderítse, ki juttatta a testvérét ártatlanul börtönbe, ezért felajánlja képességeit az FBI-nak. Ennek köszönhetően ő lesz a világ első tanácsadó illuzionistája, aki segít a Szövetségi Nyomozó Irodának megoldani a furcsa bűntényeket.

hirdetés

Cameron Blacket Jack Cutmore-Scott alakítja, akit a Kingsman – A titkos szolgálat és a Dunkirk című filmekben is láthattunk. Mellette olyan ismert színészek játszanak a sorozatban mint A szökés Fernando Sucre-ját megformáló Amaury Nolasco, vagy az egykori futballistából lett színész, Vinnie Jones. Vendégszereplőként pedig többek között feltűnik majd Billy Zane (Titanic, Vissza a jövőbe) és A Karib-tenger kalózaiból is ismert Jack Davenport.

A Szemfényvesztők a főszereplő foglalkozása, valamint könnyedebb hangulata miatt hasonlít az RTL Klub egyik korábbi sikersorozatára, a hét szezont megélt A mentalistára. A csatorna pedig, akárcsak annak idején A mentalistát, ezt az új sorozatát is keddenként vetíti majd. Hogy milyen különleges trükköket vet be a főszereplő annak érdekében, hogy elkapja a bűnözőket, kiderül keddenként 21:30-kor az RTL Klubon!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része