Hosszú idő után, 2015 őszén indított újra heti magyar sorozatot az RTL Klub. A Válótársak hatalmas siker lett, így 2017 elején megérkezett A mi kis falunk is, mely még nézettebb lett. Most pedig elérkezett az RTL Magyarország a harmadik heti szériájához, melyet hatalmas várakozás előzött meg. Ma este Nagy Ervin főszereplésével indul A Tanár az RTL Klubon. A produkció innentől kezdve minden szombaton A mi kis falunk sávjában, 20 órakor lesz látható a csatornán.

A Tanár egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást. A főszerepben Vasvárdi Szilárd, aki fizika-kémia- és testnevelés szakos tanárként próbál küzdeni a diákokkal és a diákokért. A végsőkig kiáll mellettük és próbál segíteni rajtuk még akkor is ha emiatt az iskolaigazgatóval vagy a szülőkkel is szembe kell szállnia. Olyan tanár akit bármelyikünk kívánhatott volna a középiskolában és örülnénk, ha a gyerekeinket ilyen pedagógus oktatná.

A sorozat első évada 8 részes és mindegyikben egy-egy diák lesz a központban. A különálló epizódokban olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek, mint például az örökbefogadás, identitás keresés vagy például a tinédzserek rivalizálása. Ezen témák feszegetésével és a történetmesélés módján látszik, hogy az HBO után az RTL is egy igazán különleges sorozatot szeretne bemutatni.

hirdetés

A sorozat főszerepeiben Nagy Ervin mellett további ismert színészek is láthatók. Anger Zsolt iskolaigazgatót, Ubrankovics Júlia magyar szakos tanárnőt alakít, mellettük pedig Elek Ferencet, Simon Kornélt, Ötvös Andrást is központi szerepekben láthatják az RTL Klub nézői. A Tanár első előzetesét itt mutattuk meg, a másodikat itt tettük közzé, míg egy hosszabb ajánló ebben a cikkben tekinthető meg. Tavaly kint voltunk a sorozat forgatásán is, az exkluzív beszámolónk itt olvasható. Hogy milyen Nagy Ervin tanárként és hogyan tud bánni a kamasz gyerekekkel kiderül szombatonként 20 órakor az RTL Klubon.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna