A Fear The Walking Deadet az AMC 2015-ben indította útjára, a The Walking Dead világában játszódó spinoff Los Angelesben vette kezdetét, aztán a második évadban egy luxusjacht és Mexikó lett a történet fősodrának helyszíne. A főszereplők között találunk drogproblémákkal küszködő fiatalt, az apokalipszisben nehezen boldoguló tanárt és a kegyetlen világban magára találó üzletembert is.

A magyar AMC készített egy érdekes werkvideót a ma debütáló 3. évadhoz, melyben a színészek mesélnek a legújabb részek forgatásáról. A folytatás ezúttal egy csodálatos völgyben található farmon játszódik, melyet a stáb építette fel Mexikóban. A képsorokon láthatjuk, hogy az oda vezető utakat is a The Walking Dead szakemberei építették fel, ahogy ők hoztak a helyszínre teheneket, lovakat, hogy minél hihetőbbé tegyék a túlélő kolóniát, mely új otthonként szolgálhat Nickéknek.

hirdetés

A The Walking Dead testvérsorozata az amerikai premierrel egy időben, június 5-én, hajnali 03:00-kor mutatkozik be magyar felirattal az AMC-n, majd minden héten 22:00-kor szinkronnal is adásba kerülnek az új részek. A sorozat 3. szezonjának premierje dupla epizóddal érkezik, melyet kritikánkban dicsértük, ugyanis nagyon erős lett a kezdés. A Fear The Walking Dead esetében a készítők kezei nincsenek annyira megkötve, nem kell semmilyen képregényt követniük, így a karakterek sokkal emberközelibbek és szimpatikusabbak lettek, mint a Rick Grimesékról szóló anyasorozatban.

A produkció 3. évada ismét két részletben kerül adásba az AMC-n, azonban összesen 16 részt kapunk a Fear The Walking Deadből idén, mely az eddigi leghosszabb évad lesz. Érdemes tudni, hogy a sorozat showrunnere, Dave Erickson a következő szezonban már nem dolgozik a produkción, de a The Walking Deadnek is határozottan jót tett, hogy néhány évadonként új készítő érkezett a szériához, mert így friss maradt a sorozat hangvétele. A Fear The Walking Dead azért is izgalmas lesz, mert a történetben bemutatkozik a régi vágású, katonai szigorral élő Otto család, akik sok fejfájást okozhatnak Madisonéknak a közeljövőben.

(A cikket az AMC támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része