Tavaly ősszel vadonatúj műsort mutatott be a VIASAT3. A Feleségek Luxuskivitelben elütött minden korábban Magyarországon látott realitytől és 5 gazdag nő életébe nyújtott betekintést. A produkció 8 héten keresztül hétfő esténként volt látható és hatalmas hírverést kapott. Már az indulás a sajtó középpontjába került és ellentétben sok hasonló esettől ez a figyelem az első epizód után sem ért véget, hanem a teljes évad alatt rengeteget cikkeztek a feleségekről.

Január elején a SorozatWiki robbantotta a hírt, hogy jön a reality folytatása. Akkor Temesvári Marietta a következőt nyilatkozta nekünk: “A Feleségek luxuskivitelben a tavalyi év egyik legnagyobb televíziós sikere volt több szempontból is. Bátran kijelenthetjük, hogy ősszel az egész ország Babettről, Viviről és a többi szereplőről beszélt. A nézői visszajelzések alapján is egyértelműen azt tapasztaltuk, hogy a közönség továbbra is változatlanul nagy érdeklődést mutat a luxusfeleségek fényűző élete iránt, ezért úgy döntöttünk, hogy tavasszal újabb epizódokat tűzünk képernyőre” – indokolta a döntést a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője.

A folytatása ma este érkezik és innentől kezdve minden hétfőn 21 órakor lesz látható a VIASAT3-on. A legújabb szezon is 8 részes, így 8 héten keresztül lesz képernyőn. A folytatásban a csatorna tájékoztatása szerint nem csak tabukat döntögetnek a szereplők, hanem féltett titkaikra is fény derül majd. Emellett Vivi és Dalma terhességét, vagy Babett stílusváltását is nyomon követhetjük epizódról epizódra, és természetesen a külföldi luxusutazás sem maradhat el ebben a szezonban sem.

hirdetés

Az öt eddigi főszereplő hölgy mellett újak is megjelennek a műsorban. Az egyik csatlakozó Yvonne Dederick a TV2 Csoport korábbi társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója, aki korábban már szerepelt ugyan a realityben, de mostantól kiemeltebb szerepet kap. Rajta kívül szintén új szereplő lesz Dederick üzletasszony barátnője Polgár Tünde. Az pedig, hogy mivel szórakoztatja majd a nézőket a második évad, kiderül hétfőnként 21 órakor a VIASAT3-on!

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban