Néhány évvel ezelőtt több, sok éve képernyőn levő és kiemelkedő nézettségű szitcom is futott Amerikában. Ott volt az Így jártam anyátokkal, a Két pasi – meg egy kicsi és az Agymenők is. Mostanra ezek közül csak az Agymenők (The Big Bang Theory) maradt, melynek tavaly ősszel indult a 10. évada, ami még jelenleg is látható.

A sorozat nem csak a tengerentúlon, hanem nemzetközileg és hazánkba is hatalmas siker. Az első szezonjai az RTL csatornáin voltak láthatóak, de az elmúlt években már a Comedy Central hozza el a legfrissebb etapokat.

Az Agymenők nagyon hamar a humorcsatorna egyik legnézettebb sorozata lett és a mai napig is az egyik legnépszerűbb tartalma.

hirdetés

Az Agymenők folytatására nem kell tovább várni, ma 21:00-kor jön a 10. évad premierje a Comedy Centralra, méghozzá dupla epizóddal. Az előző szezon tavaly csak májusban érkezett meg Magyarországra, így a hazai rajongók most jóval gyorsabban megkapják a legújabb poénokat. Szintén jó hír, hogy nem csak most, hanem a következő hetek szerdáin is dupla résszel érkezik a sorozat.

(A cikket a Comedy Central támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna