A Válótársak 2015 őszén indult az RTL Klubon. A produkció hosszú évek után az első hazai heti sorozat volt, ami országos kereskedelmi csatornán képernyőre került. Az első évada nagy siker lett és új nézőket is hozott az RTL-re. A Válótársak sikerének köszönhető, hogy elindult A mi kis falunk, hamarosan jön a Tanár és más csatornák is magyar sorozatokon dolgoznak. A prokció második évada a 2016/17-es szezonban került képernyő és talán még nagyobb siker lett, mint az első.

A Válótársak harmadik évadának premierje január 4-én, ma 21:05-kor lesz az RTL Klubon. Érdemes figyelni, mert korábban 21:15, illetve 21:10-es kezdés volt betervezve, de végül már előbb érkezik a szezonnyitó epizód. A sorozat mostantól csütörtök esténként a Barátok közt után lesz látható. A harmadik a sorozat utolsó évada is egyben, mely csak úgy mint az eddigiek, 10 részből áll majd.

A záró etapban több korábbi mellékszereplő már nem lesz látható, de a hat főszereplőnek továbbra is központi szerepe lesz. Ezen kívül ismét fontos karakter lesz a Nagy Ervin által megformált Sáfár Péter és Alföldi Róbert is feltűnik majd.

hirdetés

A folytatásban Bálint, a nőfaló ingatlanügynök még mindig azon dolgozik, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét, Zsófit (Gubás Gabi), aki egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Eközben Dávid új románca sem úgy alakul, ahogy azt a férfi álmaiban elképzelte. Joci pedig szeretne mindent megadni gyermekeinek, ezért elvállal egy gyanúsan jól fizető munkát, ami miatt komoly bajba kerül.

De vajon a harmadik évadban lesz-e, akinek sikerül rendeznie magánéletét, vagy a kanlakot újra a válótársak uralják majd? Kiderül csütörtök esténként az RTL Klubon. (Fotó: SorozatWiki)

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része